Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Bij het kiezen van een nieuwe keuken kwamen Peggy en André in een patstelling terecht : André wou een moderne keuken installeren, terwijl Peggy eerder een landelijk model in gedachten had. Uiteindelijk hebben ze een oplossing gevonden waarin beiden zich konden vinden : een combinatie van keukenmodel ‘Sorento’ en ‘Les Flandres’ en dat leidde tot een unieke creatie. Lees hieronder hun ervaring met Dovy Keukens.

Klantgetuigenis Peggy en André

Functionaliteit troef

Op de vraag ‘Wat is er voor jullie belangrijk bij de keuze van een nieuwe keuken?’ antwoordt Peggy onmiddellijk : ‘Functionaliteit komt op de eerste plaats.’ Ze legt uit : ‘Wij willen zoveel mogelijk zaken kunnen opbergen en zo ergonomisch mogelijk. Werken op een makkelijke hoogte in de keuken, zaken niet te diep wegbergen maar alles binnen handbereik hebben, niet diep in de kasten rommelen om iets te vinden. Dat zijn zaken die wij belangrijk vinden. En natuurlijk moet het ook een mooie keuken zijn!’

Prijs/kwaliteitsverhouding

Het gezin was in de eerste plaats op zoek naar een product waarvan ze met zekerheid zouden weten dat ze een goede aankoop gedaan hadden. De prijs/kwaliteitsverhouding stond dus centraal bij hun zoektocht naar hun nieuwe keuken. Ze hebben vooral gekozen voor een gezellige keuken, waarin je met plezier staat te koken. Tenslotte is het ook een echte leefkeuken, waar ze veel vertoeven.

Klantgetuigenis Peggy en André
Klantgetuigenis Peggy en André

2de Dovy-keuken

Voor Peggy en André is het hun tweede Dovy-keuken. Hun eerste Dovy-keuken staat in hun vorige woning waar nu dochter Aurélie en schoonzoon Thibault wonen, want zij hebben de ouderlijke woning overgenomen. Dat ze opnieuw voor een Dovy-keuken gekozen hebben voor hun nieuwe woning, versterkt alleen maar het vertrouwen in de firma en zijn ze overtuigd van de perfecte kwaliteit. Ze zijn – heel terecht - fier en trots op hun keuken.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen