Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Na een verwoestende brand werd de woning van Ines heropgebouwd. Met de hulp van vrienden, familie én Extreme Makeover Vlaanderen werd de gehavende woning omgetoverd tot een pareltje. De nieuwe keuken voldoet aan al haar wensen en voelt toch niet aan als een typische keuken. Hij werd opgebouwd langs twee wanden en heeft een aanpalende ontbijthoek en een wandkast die eruitziet als een dressoir.

Voor Na

De keuken als hart van de woning

De keuken die na de brand werd geïnstalleerd was slechts een verzameling van enkele bijeengebrachte kastjes en daardoor werd de ruimte niet optimaal benut. Dankzij het creatief inzicht van de keukenconsultant werd de keuken verplaatst naar de uitbouw. Hierdoor kreeg Ines meer woonruimte en werd de nieuwe keuken het hart van de woning.

Witte bovenkasten die opgaan in het geheel

In deze keuken zijn het niet de bovenkasten die de show stelen. Ze werden bewust uitgevoerd in wit laminaat om subtiel in de achtergrond te vervagen. De aandacht in deze keuken gaat vooral naar de onderkasten in laminaat met een houtlook. Ze hebben het voorkomen van een chic designmeubel en zijn uitgerust met enkele praktische snufjes: een geïntegreerde besteklade en 2 ruime pottenladen eronder.

Keukenrealisatie Extreme Makeover De Panne - paralelle keuken in wit en houttinten
Keukenrealisatie Extreme Makeover De Panne - paralelle keuken in wit en houttinten

Gezellige zithoek

Aangrenzend aan het kook- en spoelgedeelte van de keuken bevindt zich een uitnodigende zithoek. Hij is vervaardigd in hetzelfde laminaat met houtlook als de onderkasten en past er dus perfect bij. Met enkele kleurrijke kussens is het een gezellige plaats voor Ines om in de vroege ochtend te genieten van een koffietje met zicht op de tuin. Of een gezellig ontbijt samen met haar zoontje Xyanu.

Kastenwand of dressoir?

Tegenover het kookgedeelte bevindt zich een kastenwand die, ondanks zijn hoogte, aanvoelt als een elegant dressoir. Hier zijn de essentiële apparaten geplaatst, zoals de koelkast en de combi-oven die strategisch op werkhoogte staat voor nóg meer gebruiksgemak.

Keukenrealisatie Extreme Makeover De Panne - paralelle keuken in wit en houttinten
Keukenrealisatie Extreme Makeover De Panne - paralelle keuken in wit en houttinten

Afgewerkt tot in de details

Dovy levert kwaliteit en vakmanschap en dat merk je tot in de kleinste details. Van het glanzende laminaat aan de binnenkant van de kasten tot de ingenieus geplaatste telescopische dampkap. De keuken is volledig ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in gedachten. En dat merk je ook in deze keuken. In de kast boven de dampkap was er nog een smalle ruimte over. De keukenconsultant maakte hiervan gebruik om in het ontwerp enkele legplankjes te voorzien om kruidenpotjes op te plaatsen. Dat is handig, zo pal boven het kookvuur.

Makkelijk te onderhouden werkblad

Wist je dat een marmerlook prachtig staat bij een houtlook? Dat zorgt voor een mooi geheel. De keukenconsultant koos daarom voor een werkblad in lichtgrijs laminaat met de look van marmer. Een uitstekende keuze die perfect past bij de kastdeuren in laminaat met de look van eik natuur.

In Ines’ nieuwe keuken kreeg elk element een strategische, goedgekozen plaats. Samen met de verfijnde materiaal- en kleurkeuze is het een uiterst praktische ruimte geworden die esthetiek en functionaliteit verenigt met veel aandacht voor detail.

Keukenrealisatie Extreme Makeover De Panne - paralelle keuken in wit en houttinten

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen