Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

De twee zussen hebben Marokkaanse roots en dat blijkt ook uit de keuze van de materialen voor de keuken in hun vakantiehuis. Ze houden allebei van kleur en een zuiders getint interieur. De warme abrikooskleurige keuken in laminaat past perfect bij de vrolijke stijl die ze voor ogen hebben.

Een ruime keuken met zitgedeelte

In dit type vakantiewoning verwacht je standaard dat de keuken zich links van de inkom bevindt, maar de zussen Mariam en Asma kiezen bewust voor een totaal andere, atypische aanpak. Ze stellen de keuken in het middelpunt van de belangstelling en plaatsen hem centraal in de vakantiewoning. Daar eist hij alle aandacht op en dat is niet alleen door zijn centrale plaats, maar evenzeer door zijn vlotte toegankelijkheid én de opvallend vrolijke kleur.

De lage kastenwand tegen de muur wordt gecombineerd met een kook- en afwaseiland en een bijpassende keukentafel die plaats biedt aan 4 personen.

Vakantiehuis 4 Life Asma et Mariame Chalet - witte keuken met abrikooskleur vakantiehuis
Vakantiehuis 4 Life Asma et Mariame Chalet - oven keuken vakantiehuis

Veel opbergruimte in de lange kastenwand

De keukenkasten die tegen de wand staan, vormen één mooi geheel en bestaan uit meerdere lage kasten die net onder het venster passen. Ze zijn heel praktisch ingericht. Links is er een kast met legplank voorzien en uiterst rechts een dubbele kast voor het opbergen van het eetservies. Tussenin bevinden zich de koelkast en de ingebouwde oven met daaronder een lade voor de pannenlappen en ovenschotels.

Een gerieflijk kook- en afwaseiland met dampkap

De spoelbak en het gaskookvuur bevinden zich samen op het ruime eiland. Dat was een strategische keuze van de zussen want dan kun je de gespoelde groenten direct in de kookpot plaatsen. Onder het kookgedeelte zijn er 2 ruime pottenladen met een binnenlade voor het bestek en de vaatwasser er net naast. Zo kun je de potten, pannen en het bestek uit de vaatwasser halen en ze onmiddellijk in de naastgelegen pottenlade deponeren.

Mariam en Asma hebben geen enkele plaats onbenut gelaten. Aan de voorzijde van het eiland is er links een schap met legplank voorzien. Daarin kun je de borden, glazen en kopjes opbergen die je dagelijks nodig hebt om de tafel te dekken. Of plaats er je kookboeken in.

Vakantiehuis 4 Life Asma et Mariame Chalet - keuken voor een vakantiehuis
moderne keuken abrikoos werkblad composiet marmer

Combinatie van verschillende werkbladen

De combinatie van verschillende werkbladen in laminaat is uniek en zeer geslaagd: “White Levanto Marble” voor het kookeiland en zandbeige op de kastenwand.

Deze keuken in virtual reality

Bekijk deze keuken in 360°

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen