Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

In een zeer landelijke omgeving bouwde de familie Claerhout een prachtige woning die er van buitenaf landelijk uitziet, maar binnenin heel modern ingericht is. De familie wou in eerste instantie een onderhoudsvriendelijke maar tevens gebruiksvriendelijke woning met zo weinig mogelijk verloren hoeken en onbenutte ruimtes. En daar zijn ze wonderwel in geslaagd, ook in de keuken!

Klantgetuigenis Claerhout Ardooie

Wit en zwart domineren

Wit en zwart zijn basiskleuren die zich gemakkelijk laten combineren met elkaar en met andere kleuren. Beide stralen een strakke, moderne look uit. Deze twee kleuren overheersen niet alleen in de keuken, maar werden ook doorgetrokken naar de inkom, de leefruimte en de kamers.

Een stralende keuken

Tegenwoordig wordt er meer en meer gekozen voor keukendeuren in glas. Niet alleen omwille van het onderhoudsgemak, maar ook omdat glas het licht reflecteert en het ruimtelijk gevoel vergroot. Een keuken met glazen deuren straalt luxe uit en is een blikvanger in het huis. En aangezien de familie Claerhout absoluut een onderhoudsvriendelijke keuken wou, sluit het model Sirius perfect aan bij hun wensen.

Klantgetuigenis Claerhout Ardooie
Klantgetuigenis Claerhout Ardooie

Doordachte opstelling

Om zo weinig mogelijk ruimte te verliezen koos de familie Claerhout voor een lange kastenwand. Alle kasten lopen door tot tegen het plafond en bieden maximale opbergruimte. Op die manier gaat er geen vierkante centimeter verloren. Ook de inbouwapparaten zitten netjes in de kastenwand ingewerkt. De koffiezet, de stoomoven en combi-oven bevinden zich op gelijke hoogte, mooi uitgelijnd naast elkaar. De koelkast is ingewerkt in de laatste kolomkast, dicht bij het kookeiland.

In de onderkasten van het kookeiland bevinden zich 4 pottenladen waarvan de bovenste 2 uitgerust zijn met binnenladen. Handig om klein keukenmateriaal netjes en overzichtelijk op te bergen. De lange, robuuste tafel staat tegen het kookeiland en geeft de indruk vastgemaakt te zijn aan het kookeiland, maar dat is niet het geval. In het verlaagd plafond boven het kookeiland zit de dampkap verwerkt. Het afwasgedeelte bevindt zich achteraan tegen de muur.

Onderhoudsvriendelijk werkblad

De familie Claerhout koos voor een duurzaam werkblad in zwart graniet en dit contrasteert mooi met de glanzende witte keukenkasten. De benaming ‘Anticato’ verwijst naar de oppervlaktebehandeling die natuursteen een ander uiterlijk geeft. ‘Anticato’ betekent dat het materiaal eerst gebrand en daarna geborsteld wordt en dat geeft natuursteen een ruwer, robuust oppervlak. Een werkblad in natuursteen heeft vele voordelen: het is tijdloos, duurzaam, kras- en hittebestendig én het straalt luxe en klasse uit.

Klantgetuigenis Claerhout Ardooie

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen