Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

De jury van ‘Huis Gemaakt’ had geen lovende woorden voor de leefruimte die Emiel en Alexia (Boortmeerbeek) verbouwden. Ze vonden geen harmonie tussen de twee zitkamers, de afwerking was abominabel en ze maakten geen vorderingen in hun ogen. Het is dus hoog tijd om een serieus tandje bij te steken voor de keuken. Daarvoor doen ze beroep op een Dovy-keukenconsultant. Hij tekent voor het koppel een prachtige galerijkeuken in laminaat met de look van oude eik. En zo slagen ze met verve in hun opzet om er een gezellige, hedendaagse keuken van te maken.

Na Voor

Hooggespannen verwachtingen

De gedurfde afwerking met felle kleuren in de leefruimte van Emiel en Alexia kon de goedkeuring van de jury niet wegdragen. Ze hadden voor het koppel veel hogere verwachtingen. Emiel en Alexia namen de commentaren ter harte en deden beter hun best in de keukenruimte. De jury kon de kast in notelaar in de leefruimte wel smaken en daarom besluit het koppel om dezelfde stijl door te trekken in de keuken. Ze gaan te rade in een Dovy-toonzaal en kiezen daar resoluut voor laminaat met een houtstructuur.

Huis Gemaakt Boortmeerbeek
Huis Gemaakt Boortmeerbeek

Laminaat met houtstructuur

Het resultaat mag er zijn: hun keuze voor een galerijkeuken met links en rechts een keukenopstelling tegen de wand is meteen een schot in de roos. Deze opstelling heeft meerdere voordelen: je kan er vlot doorlopen, het geeft een vrij en open zicht op de tuin en een gevoel van ruimte. De kolomkasten gaan over in het kookgedeelte en het spoelgedeelte bevindt er zich recht tegenover. Emiel en Alexia opteren voor een geslaagde combinatie van warme houttinten in oude eik met witte kastdeuren voor het kook- en spoelgedeelte. Dat geeft een mooi en fris contrast in hun nieuwe keuken. Het werkblad is volledig in harmonie met de kastdeuren en is ook in hetzelfde laminaat met het uitzicht van oude eik.

Kolomkast voor wasmachine en droogkast

Alexia en Emiel kijken niet alleen naar het uiterlijke aspect maar ook naar het praktische gedeelte. Een bijkomende wasruimte creëren was niet aan de orde en daarom integreren ze de wasmachine en droogkast netjes in de kolomkast om ruimte te besparen. Altijd handig!

Huis Gemaakt Boortmeerbeek
Huis Gemaakt Boortmeerbeek

Kolomkast met volledig uittrekbare laden

Naast de kast met de wasmachine en droogkast installeert het koppel een heel praktische opbergruimte. Ze maken gebruik van de smalle plaats om er een kolomkast in te bouwen met volledig uittrekbare laden. Op die manier komt de inhoud van de laden naar je toe en heb je een mooi overzicht op de voorraad.

Boven deze handige ladenkast is er een kast met legplanken om zaken op te bergen die ze minder frequent nodig hebben.

Veel opbergruimte

Onder het kookgedeelte bevinden zich 4 brede pottenladen waarvan 2 met geïntegreerde bestekladen.

Maar ook onder het spoelgedeelte is er plaats voor het keukengerief in de kasten. En de resterende 30 cm wordt efficiënt benut om rechts van het spoelgedeelte een kleine kast toe te voegen met legplanken. Dat is handig om het dagelijks servies op te bergen want de kast bevindt zich direct aan de eettafel.

Huis Gemaakt Boortmeerbeek

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen