Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Veronique en Gerrit uit Eke zijn super tevreden met hun prachtig mooie keuken. Ze hebben er een enorm grote ruimte bij en benutten die optimaal als een leefkeuken waarin alles gebeurt. Lees hieronder hun ervaring met Dovy.

Klantgetuigenis Veronique en Gerrit

Terras innemen tot keukenruimte

Vroeger hadden Veronique en Gerrit een kleine keuken en een groot terras. Maar Veronique wou absoluut een hele grote, ruime keuken waar ze volledig tot rust kon komen. Dan zat er niets anders op dan het terras in te nemen en een veranda rond de keuken te bouwen. Een ingrijpende beslissing die niet over één nacht ijs gaat… Gerrit vertelt enthousiast : ‘Eerst zijn we bij Dovy Keukens langs geweest. Pas daarna zijn we bij de verandabouwer langs gegaan met de afmetingen van de nieuwe keuken. Ik heb hen gezegd : dit is de keuken, dit zijn de afmetingen en zet daar een veranda rond’.

Bewuste keuze voor laminaat

Het koppel heeft bewust gekozen voor laminaat in de keuken. Het grote werkblad en de spatwand zijn in laminaat met houtstructuur. Achteraf werd beslist om ook de vensterbank te laten afwerken met hetzelfde laminaat zodat de keuken nu een mooi geheel vormt.

Klantgetuigenis Veronique en Gerrit
Klantgetuigenis Veronique en Gerrit

Heel veel opbergruimte

De ruimte die in de oude keuken vrij kwam werd optimaal benut door er een extra kast te plaatsen met frigo en een ruimte waar al het elektronisch materiaal opgeladen kan worden. Met een paar tieners in huis is het immers belangrijk om hieraan te denken. In de nieuwe keuken werd veel kastruimte voorzien : 5 kasten rondom de oven en microgolfoven, een groot, ruim werkblad met eronder allemaal laden. Veronique koos bewust niet voor hangkasten, maar voor grote, ruime lades onder het werkblad. Ze geeft hierover meer uitleg : ‘De lades zijn op werkhoogte om alles dicht bij de hand te hebben. Zo heb ik geen stoel of kruk nodig om bij de hangkasten te komen. Het zijn heel praktische lades met binnenlades en er kan zeer veel in.’

Kasthoogte aangepast aan de gebruiker

De kasten werden speciaal op maat gemaakt, aangepast aan de grootte van de gebruiker. En in dit geval werd er rekening gehouden met de lengte van Veronique en werden de kasten daarom iets hoger gemaakt dan de meeste standaardmaten. Dat was voor Veronique van doorslaggevend belang om te kiezen voor een keukenbouwer die perfect op maat werkt. Dit lijkt misschien een detail, maar deze ergonomische tip kregen ze bij het bezoek aan de toonzaal en ze hebben deze in acht genomen bij de bestelling van de keuken. Gerrit vertelt ook nog iets over de kwaliteit van hun Dovy-keuken : ‘Wij hebben heel wat borden in de kasten staan en dat zorgt voor veel gewicht op de legplanken maar dat is geen enkel probleem. De legplanken kunnen veel gewicht dragen en dat is het bewijs dat onze keuken uit degelijk materiaal vervaardigd is.’

Klantgetuigenis Veronique en Gerrit
Klantgetuigenis Veronique en Gerrit

Leefkeuken

Veronique en Gerrit zijn ervan overtuigd dat hun keuken een echte leefkeuken geworden is, het hart van het huis waar ze eten, praten, kaartspelen met de buren. Kortom, een heel geslaagd project.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen