Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Het gezin van Annemie en Elwin wou een 'cleane', witte, strakke keuken, zonder handgrepen, netjes, ordelijk, mooi opgeruimd, met veel stopcontacten, heel veel opbergruimte en makkelijk netjes te houden. Dat zijn heel wat eisen die het gezin met 2 jonge kinderen stelt aan een keuken! En toch kregen ze bij Dovy de keuken waar Annemie al zo lang van droomde. Peter Van Asbroeck bracht hen een bezoekje.

Klantgetuigenis Annemie en Elwin uit Wellen

Zeer realistisch ontwerp

Dat het gezin van in het begin al goed wist welke keuken ze wilden, dat was duidelijk. Een lijstje met vereisten werd voorgelegd aan de keukenexpert van Dovy en dan kon hij starten met het ontwerp in 3D. Peter van Asbroeck is duidelijk aangenaam verrast als hij de keuken in realiteit ziet. Hij had enkel de tekening op zijn smartphone gezien en vergelijkt de tekening met de realiteit: echt niet veel verschil!

Elwin had heel specifieke wensen en verlangens maar Dovy kon deze makkelijk realiseren. Een keuken zonder handgrepen is soms moeilijk bereikbaar voor kleine kindjes en in dit geval wou Elwin dat de kinderen zelf de keukenkasten konden opentrekken. Daarom realiseerde Dovy een ingewerkte handgreep aan de zijkanten waar de kinderen makkelijk bij kunnen en die quasi onzichtbaar is.

Een echte leefkeuken

De keuken van Elwin en Annemie is een echte leefkeuken en daarom moesten er ook voldoende stopcontacten voorzien worden. Ook op plaatsen waar het gezin in eerste instantie niet aan gedacht had, bijvoorbeeld aan de tafel. Dovy denkt hierin mee en geeft meerdere suggesties.

Annemie is superblij met de keuken. Het is de verwezenlijking van haar droom. Ze houdt van orde en netheid, een strakke en witte keuken met heel veel opbergruimte. Want de keuken is het hart van het huis, een plaats waar iedereen 'thuis' komt. Het is het centrale gedeelte van het huis om in te koken, de kinderen zitten naast haar hun huiswerk te maken of te spelen en het gezin brengt hier de meeste tijd door.

De familie koos voor kerngekleurd frontlaminaat en dankzij de diepere kasten krijgen ze meer opbergruimte.

Klantgetuigenis Annemie en Elwin uit Wellen

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen