Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Landelijke keuken met moderne toets - Model Provence 10
Klassieke massief eiken keuken - Model Bologna
Kleursimulator muren
Landelijke keuken met de hand geschilderd - Model Les Flandres

Een landelijke keuken betekent niet noodzakelijk ‘ouderwets’. Dovy introduceert dit gloednieuw keukenmodel ‘Bologna’ in landelijke stijl. Deze elegante keuken heeft veel uitstraling dankzij de massief eiken kaderdeur met een ingewerkt profiel. Dit verfijnde profiel is typisch voor een landelijk model en zorgt net voor dat tikkeltje extra luxe in de keuken.

Klassieke massief eiken keuken - Model Bologna - Massief eiken kaderdeur

Massief eiken kaderdeur

Dovy kiest en maakt alles zelf. Van de selectie van de houtsoort tot en met de afwerking van een massieve keuken, volledig volgens de traditie van het meubelmakersvak.

Bestekladen, voorraadladen en pottenladen

Er zijn meerdere mogelijkheden om je keukenruimte optimaal te benutten. Kies voor aparte laden voor het bestek en klein keukengerief, voor uittrekbare voorraadladen waarvan je de inhoud makkelijk kunt overzien of voor pottenladen met zelfs een apart regaal voor het opbergen van de deksels.

Klassieke massief eiken keuken - Model Bologna - Bestekladen, voorraadladen en pottenladen
Klassieke massief eiken keuken - Model Bologna - Glanzend laminaat met linnenstructuur binnenin

Glanzend laminaat met linnenstructuur binnenin

De binnenkant van elke Dovy-kast is afgewerkt met glanzend laminaat voor een gemakkelijk onderhoud. Nieuw in het assortiment is de binnenkant in glanzend laminaat met linnenstructuur, een knipoog naar de keukenafwerkingen van weleer en zeer mooi in een landelijke keuken.

Uittrekbaar hoeksysteem

Er bestaan diverse oplossingen voor hoekkasten, maar dit systeem is het enige op de markt dat volledig uittrekbaar is. De inhoud komt zo naar je toe. Bovendien levert Dovy het hoeksysteem standaard met een antisliplaag.

Klassieke massief eiken keuken - Model Bologna - Uittrekbaar hoeksysteem

Andere landelijke keukens

Alle landelijke keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak