Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Groene vintage keuken - Model Toronto
Mat zwarte keuken met fineer eik - Model Design
Kleursimulator muren
Keuken in roodbruin frontlaminaat - Model Design

Een prachtige combinatie van lades in mat zwart laminaat met kastdeuren in fineer eik ‘scarved’. De ‘scarve’-techniek zorgt voor horizontale markeringen over de verticale houtstructuur, een soort van lichte zaagsneden of groefjes die zichtbaar zijn, maar praktisch niet voelbaar. Dat geeft de kastdeur een verweerd uitzicht. Heel chic en trendy!

Mat zwarte keuken met fineer eik - Model Design - Dampkapconstructie in smeedijzer

Dampkapconstructie in smeedijzer

Heb je deze speciale dampkampconstructie al opgemerkt? De dampkap wordt volledig aan het oog onttrokken door een kader in smeedijzer dat afgewerkt wordt met hetzelfde materiaal als de spatwand. En bovendien is deze constructie zeer handig om je kookboeken op te leggen of een decoratief accent aan te brengen!

Koelkast met diepvries

Een zee van ruimte in deze geïntegreerde combi-koelkast. Het bovenste gedeelte is een koelkast, het onderste gedeelte is een diepvries met laden. Zo heb je een mooi overzicht van de etenswaren die je in huis hebt. Praktisch én overzichtelijk!

Mat zwarte keuken met fineer eik - Model Design - Koelkast met diepvries

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak