Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Moderne keuken in laminaat - Model Design
Moderne L-keuken - Model Design
Kleursimulator muren
2024 01 30_Kortrijk_BOX 23_Design_LR_04

Een moderne, strakke keuken in frontlaminaat, afgewerkt met een werkblad en spatwand in laminaat met houtstructuur voor een warm en gezellig accent. De lichtgrijze kleur geeft een heldere toets aan je interieur. Combineer met dezelfde lichtgekleurde stoelen, eveneens afgewerkt met houtstructuur, en je keuken is helemaal af!

Moderne L-keuken - Model Design - Telescopische dampkap

Telescopische dampkap

Deze discrete dampkap van AEG houdt zich schuil onder de hangkasten en is ideaal in deze strakke keuken. Trek ze naar je toe bij het koken en ze start automatisch. Na het koken schuif je ze terug onder de hangkasten en de keuken is opnieuw proper. De uittrekbare glasplaat vooraan is makkelijk te reinigen.

Laminaat in houtstructuur

Laminaat is bestand tegen stoten, krassen en slijtage, is niet poreus en hygiënisch. Het is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en motieven, zo ook in een warme houtstructuur. Hier wordt het aangewend als spatwand én werkblad tegelijk. Heel chic en strak en de LED-verlichting onder de hangkasten zorgt niet alleen voor extra verlichting van het werkblad, maar ook voor sfeer in de keuken.

Moderne L-keuken - Model Design - Laminaat in houtstructuur

Andere scandinavische keukens

Alle scandinavische keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak