Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Lenteactie: krijg tot € 5.000 korting*

Droom je van een splinternieuwe keuken zonder de hoofdprijs te betalen? Grijp dan nu je kans bij Dovy! Alleen deze maand bieden we een onweerstaanbare deal: scoor tot wel € 5.000 korting* op jouw keukendroom.

Bestel deze maand je keuken en krijg een stijlvolle kookplaat met geïntegreerde dampkap t.w.v. € 2.500* én de plaatsing van je keuken (met een totaalbedrag van maximaal € 2.500*) gratis bij bestelling.

Meer info over dit type kookplaat
Keukenmodel Raya mat lak - Dovy Kortrijk
prov-10-nl

Dovy is verkozen tot Beste Keukenmerk van het Jaar 2024

Uit een onderzoek met meer dan 500 mensen die hun keuken bestelden of geïnteresseerd zijn in een keuken komt Dovy als beste uit de test. Wij zijn trots op de titel 'gekozen merk van het jaar 2024', een bewijs van onze kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten.

Lees meer over de erkenning

Exclusieve korting op keukentoestellen als Dovy-klant

Door de nauwe samenwerking met AEG, Electrolux en Siemens geniet je als Dovy-klant van absolute topdeals en van extra kortingen op tal van kwalitatieve toestellen.

Maak een afspraak
Kookdemo AEG
Loic op bezoek bij dovy

Loïcs ontdekkingstocht door de Dovy-fabriek

Loïc Van Impe ken je ongetwijfeld als een dynamische foodvlogger, -blogger en als bekend tv-gezicht in onder meer “Zot van koken”. Onlangs bracht hij een bezoek aan de Dovy-fabriek in Roeselare. Zijn komst bleef niet onopgemerkt. Hij snorde met een step door de fabriek en gaf uitleg en commentaar. Helemaal in zijn eigen stijl, zoals we dat van hem gewoon zijn. Zijn verkenningstocht werd vastgelegd in een ludiek videofilmpje.

Bekijk de video

Tot € 500 aan Foodbag vouchers bij aankoop van AEG Ecoline

Ontvang tot € 500 cadeau aan Foodbag vouchers bij aankoop van Ecoline-inbouwtoestellen, dit zijn cadeauvouchers voor Belgische maaltijdboxen met kraakverse ingrediënten van zoveel mogelijk lokale en duurzame producenten.

Alle AEG EcoLine inbouwtoestellen nemen deel aan de promo.

Meer info
Actie AEG
Actie Siemens

Gratis pannenset

Bij aankoop van een flexInduction kookplaat of flexInduction kookplaat met (geïntegreerde) dampkap ontvang je een gratis set kookpannen.

Bekijk de lijst met deelnemende modellen

Vraag je kookpannen aan

Verlengde garantievoorwaarden op Samsung-toestellen

Bij aankoop van je Dovy-keuken met deelnemende Samsung-toestellen ontvang je 5 jaar garantie op je Samsung-koelkast, oven, kookplaat, vaatwasser en/of dampkap.

Registreer deelnemende toestellen binnen de 6 maanden na aankoop en geniet je van deze 3 jaar extra fabrieksgarantie.

Toestellen registreren
Samsung garantie
Smeg

Gratis SMEG-braadpan & kookpot

Krijg een gratis braadpan & kookpot t.w.v. € 278,00 bij aankoop van een Dovy-keuken met een deelnemende SMEG-inductiekookplaat.

Bekijk de volledige lijst van deelnemende producten

Registratie je inductiekookplaat

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen en je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

* Actie geldig van 03/04/2024 tot en met 30/04/2024 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Raadpleeg de voorwaarden in een van onze toonzalen.