Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukens Ons Huis Nieuw Huis
Geplaatst op 28 april 2023 16:21 in Dovy-nieuws

Dovy maakt van jouw huis een nieuwe thuis

In het nieuw tv-programma “Ons huis/nieuw huis” draait alles rond de strijd tussen een interieurarchitect en een makelaar. Maar altijd in het belang van de kandidaten. Beide specialisten werpen al hun kennis en vaardigheden in de strijd om de kandidaten voor zich te winnen. Interieurarchitect Ken Creemers zal de huidige woning van de deelnemers verwbouwen. Immomakelaar Kristien Viaene gaat ondertussen op zoek naar een potentiële nieuwe woning voor de deelnemers. Op het einde van het programma kiezen de deelnemers: blijven in hun huidige woning of verhuizen naar een nieuwe woning.

“Ons huis/nieuw huis” is een nieuw (ver)bouwprogramma, elke woensdagavond om 20u45 op VRT1 en ook op VRT Max

Moderne, open leefkeuken met bargedeelte

Fréderic en Ilse staan voor een moeilijke keuze. Terwijl Fréderic zijn ouderlijk huis wil opsplitsen in twee appartementen, verkiest Ilse een instapklaar appartement. De schitterende open keuken in laminaat met houtlook vormt alvast een verleidelijk element. Zullen ze blijven of verhuizen?

Bekijk de keuken
Ons huis/nieuw huis - Keuken Fréderic & Ilse - moderne open leefkeuken
Blind Gekocht - Keuken Nele & Dries - ruime, vierdelige keuken

Van een donkere ruimte naar een gezellige, ruime keuken

De oude keuken van Nele en Dries, een ruimte zonder ramen, onderging een ingrijpende verandering. De smalle en donkere ruimte werd getransformeerd tot een gezellige, ruime keuken door de muur tussen de woonkamer en de oude keuken te slopen. De voormalige wasplaats werd vervangen door een aparte wijn- en koffiecorner, waardoor Dovy een aangename sfeer creëerde.

Bekijk de keuken

Een prachtige keuken met laminaat: orde en rust in huis

Met een warme kastenwand in laminaat en een mooi kookeiland vormt deze keuken een harmonieus geheel. De keuken straalt een serene rust uit, wat een verademing is voor het gezin. De keuken van Aurore en Kurt is volledig uitgevoerd in laminaat, waarbij de kastenwand de indruk wekt van echt hout.

Bekijk de keuken
Ons huis/nieuw huis - Keuken Aurore en Kurt - Keuken met combinatie van laminaat in eikkleur en marmerlook
Ons Huis/Nieuw Huis - Keuken Tine en Marijke - tweewandige keuken

Elegante keuken in mosgroen laminaat voor Tine en Marijke

Tine en Marijke hadden behoefte aan meer ruimte in hun woning. Ze besloten een totale make-over te doen, waarbij vooral de keuken in het middelpunt stond. Met een mix van moderne en klassieke stijl, voorzien van een kleurrijke twist, werd een gloednieuwe en comfortabele keuken gerealiseerd. Dovy zorgde ervoor dat hun droomkeuken werkelijkheid werd.

Bekijk de keuken

Gitzwart in plaats van sneeuwwit voor Elyne en Lorenz

Elyne en Lorenz genieten voortaan van een keuken met industriële look en lang schiereiland, dat is een groot verschil met hun oorspronkelijke witte keuken. De bestaande wijnkoeler en grote koelkast werden wel opnieuw onderdeel van hun keuken, deze passen perfect binnen de stijl waarvoor gekozen werd.

Bekijk de keuken
Ons Huis/Nieuw Huis - Keuken Elyne en Lorenz - Overzicht Industriële/ matzwarte keuken

Denk je zelf ook aan een nieuwe keuken?

Vraag je GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties! Laat je inspireren door enkele ontwerpen in virtual reality.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.