Blind Gekocht Seizoen 3
Geplaatst op 28 mei 2021 08:00 in Dovy-nieuws

Dovy kan je blind vertrouwen

Keek je ook naar het TV-programma 'Blind Gekocht' op Play4? Verschillende deelnemers vertrouwden hun zuurverdiende spaarcentjes toe aan woonexperts. Iedere (blind) gekochte woning onderging een ware transformatie waarbij ook de keukens grondig werden aangepakt. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek hieronder alle keukenrealisaties.

Blind Gekocht Westrem/ Wetteren

Structurele ingrepen maken van het huis een juweel van een huis

Sophie (30) en Jelle (30) zijn allebei leerkracht. Zij geeft les in Gent, hij in Wetteren. Ze wonen nu in het koetshuis van een kasteel. Maar dat wordt te krap want Sophie is zwanger van hun eerste kindje. Om praktische redenen willen ze in Wetteren blijven wonen. Ze nemen daarom deel aan ‘Blind Gekocht’ en dus gaat Béa op zoek naar een nieuw kasteeltje en interieurarchitect Bart tovert de binnenkant om tot een echt juweeltje.

Bekijk hier de volledige videoreportage

In Herzele kiest mama Kristine voor een landelijke keuken met een moderne toets

In de aflevering van Blind Gekocht in Herzele heeft interieurarchitect Bart twee woonprojecten tot een goed einde gebracht, de woning van mama Kristine en die van haar dochter Yanna. Twee identieke, gespiegelde woningen naast elkaar met in elk interieur een sfeervolle inrichting en toch compleet anders. We nemen samen een kijkje in de landelijke keuken van mama Kristine.

Bekijk hier de videoreportage

Blind Gekocht Herzele
Blind Gekocht Herzele Yanna

Dochter Yanna houdt van een moderne keuken in zwart met warme houttinten

In Herzele paalt de woning van het gezin van Yanna aan de woning van mama Kristine. Het zijn twee identieke, gespiegelde woningen. Terwijl mama Kristine koos voor een landelijke keuken van Dovy, gaat de voorkeur van het jonge gezin uit naar een moderne keuken, liefst in een combinatie van zwart met warme houttinten. Interieurarchitect Bart willigde al haar wensen in en ontwierp een schitterende keuken met kastenwand in houtkleur en een zwart eiland.

Bekijk hier de volledige videoreportage

De keuken en leefruimte vormen één mooi geheel en bieden een zee van ruimte

Esli en Silke kochten blind een woning in Zwevegem. Tijdens de renovatiewerken werd de steunmuur tussen de keuken en de leefruimte volledig afgebroken. Dat was een ware verademing want zo werden keuken en leefruimte omgevormd tot één mooi geheel. De nieuwe U-vormige Dovy-keuken is heel praktisch ingericht, met een zee aan opbergruimte.

Bekijk hier de volledige videoreportage

Blind Gekocht Zwevegem
Blind Gekocht Duffel

In Duffel werd een onderhoudsvriendelijke open keuken gecreëerd voor een klein budget

Floortje en Nadia zijn 4 jaar samen en klaar voor de volgende stap in hun leven. Ze zijn op zoek naar een geschikte woning en doen hiervoor beroep op de professionele kennis van makelaar Béa van ‘Blind Gekocht’. Na aankoop van de woning rest hen nog een piepklein budget voor de binnenhuisinrichting, dus moet interieurarchitect Bart creatief omgaan met de inrichting van de keuken. Maar kijk eens naar het resultaat: wat een pracht van een open keuken in zachte tinten. Echt helemaal naar de smaak van Floortje en Nadia.

Bekijk hier de volledige videoreportage

In de blind gekochte woning in Hoboken kreeg de keuken een nieuw en doordacht ontwerp

In Hoboken kocht Béa een huis voor het grote gezin van Cherifa en Rachid. Interieurarchitect Kelly luisterde naar hun noden en stemde het keukenontwerp daarop af. Drie zaken waren voor het gezin belangrijk: een grotere ruimte creëren, meer kleur in de keuken en daarbij de kosten beperken. Geen eenvoudige opdracht om al deze eisen te combineren maar toch slaagde de interieurarchitect er wonderwel in.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Blind Gekocht Hoboken Dovy Keuken
Blind Gekocht Sint Truiden keuken Dovy

Thomas en Sophie uit Sint-Truiden koken in een vrolijke mix van oud en nieuw

De zoektocht naar een nieuwe hoeve is voor Thomas en Sofie een ware calvarietocht. Tot ze op een dag de perfecte woning vinden maar die net aan hun neus zien voorbijgaan. Sindsdien evenaart niets dat ideaalbeeld van Sofie. Dus moet hun deelname aan ‘Blind Gekocht’ uitkomst bieden. Het creatief koppel wil bij voorkeur wonen in de landelijke omgeving ten westen van Sint-Truiden en in een woning met een uitgesproken creatief en kleurrijk karakter. En dat aspect komt volop tot uiting in hun keuken.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De cosy keuken van Anne-Sophie en Maxim in Blankenberge

Drie jaar samenwonen op een appartement met een totale oppervlakte van slechts 42m², zonder slaapkamer. Dat zorgt bij iedereen voor frustraties. Zo ook bij Ann-Sophie (24) en Maxim (30). Het koppel was dus dringend op zoek naar een ruimere woning en daarom schreven ze zich in voor deelname aan het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’. Maar… is dat wel de juiste beslissing geweest?

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Blind gekocht zwarte keuken met keukeneiland .jpg
Blind Gekocht Seizoen 3 Antwerpen

In Antwerpen kreeg de Blind Gekochte woning van Linda een stoere keuken met moderne look

Na een grote tegenslag gaat Linda op zoek naar een nieuwe woning in Antwerpen voor haar en haar zoontje Daan. Het team van ‘Blind Gekocht’ realiseerde haar droomwoning en dito keuken. Een stoere keuken die warmte uitstraalt. Een moderne keuken met een strak aspect. Een minimalistische keuken met een tijdloos design. Daar had Linda op gehoopt. En… al haar wensen werden ingewilligd.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Ontdek hieronder de keukenrealisaties uit het tweede seizoen (2020) van Blind Gekocht.

De stijlvolle keuken van Jan en Flo

Bij het betreden van de nieuwe woning van Jan en Flo in Meise valt in eerste instantie de openheid op. Openheid in de ruime zin van het woord. Keuken en leefruimte lopen over in elkaar. Er is veel lichtinval en alle aandacht gaat naar de strakke zwart-wit accenten, zo ook in de keuken en bijpassende bureauruimte.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

DOVY MEISE BLIND GEKOCHT-022.jpg
Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens

De strakke, moderne keuken van Davina

In Kortrijk onderging de keuken van Davina een volledige metamorfose. Van een oubollige, rommelige keuken naar een stralend witte strakke keuken, badend in het licht. Van ouderwetse keukentoestellen naar moderne apparaten met alle comfort. Davina ruilde de oude keuken in voor de keuken van haar dromen waar het gezellig is om te vertoeven en gasten te ontvangen.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De trendy keuken van Rob en Phylicia

Rob en Phylicia konden hun ogen niet geloven toen ze hun nieuwe woning in Berlare betraden. Wat een verandering! Een tweedelige, trendy keuken met composieten werkblad, een ingebouwde vaatwasser op hoogte, veel kastruimte met voorraadladen, bestekladen, potten- en pannenladen. Wat willen ze nog meer? Zo snel mogelijk genieten van hun nieuwe keuken!

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

DOVY BERLARE-050.jpg
Blind Gekocht Lotenhulle Keuken

De klassieke keuken van Mila en Mathias

In Lotenhulle zijn Mila en Mathias aangenaam verrast bij het betreden van hun nieuwe woning. De veranderingen zijn groots en het resultaat is gewoonweg prachtig. Een combinatie van een landelijke stijl maar toch met een hedendaags accent. Een mooi samengaan van klassieke elementen met een moderne toets.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De hippe keuken in Scandinavische stijl van Michael en Sandra

Voor hobbykok Michael is koken een echte passie. Een goed uitgeruste en praktisch ingerichte keuken was dan ook een must in hun nieuwe stekje in Overijse. De oude keuken was aan vervanging toe en maakte plaats voor een tijdloze keuken waarin hij en zijn echtgenote Sandra zich helemaal kunnen uitleven.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Scandinavische keuken
Blind Gekocht keuken Deurne

De massieve keuken van Cara en Wouter

Een betaalbare, oude woning kopen en verbouwen is niet evident en dat loopt ook niet altijd van een leien dakje. Dat realiseerden Cara en Wouter zich maar al te goed. Vooral de indeling moest grondig aangepakt worden opdat de woning zou voldoen aan de huidige normen en behoeften. Maar toch wou het koppel het originele karakter van de woning behouden, een vleugje nostalgie naar het verleden zeg maar.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De moderne landelijke keuken van Jeroen en Nathalie

Jeroen en Nathalie kochten een woning in Turnhout. Toen ze de keuken onder ogen kregen, waren ze toch wat teleurgesteld. Ze legden hun noden, behoeften en verlangens voor aan een interieurarchitect van Dovy. Samen ontwierpen ze de keuken van hun dromen. En kijk nu eens naar het resultaat: een combinatie van een moderne en landelijke stijl die prachtig oogt.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Blind Gekocht Turnhout

Ook toe aan een nieuwe keuken?

Vraag je GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties!

Laat je inspireren door enkele ontwerpen in virtual reality.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.