Blind Gekocht Seizoen 3
Geplaatst op 12 april 2021 08:00 in Dovy-nieuws

Dovy kan je blind vertrouwen

Keek je ook naar het TV-programma 'Blind Gekocht' op VIER? Verschillende deelnemers vertrouwden hun zuurverdiende spaarcentjes toe aan woonexperts. Iedere (blind) gekochte woning onderging een ware transformatie waarbij ook de keukens grondig werden aangepakt. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek hieronder alle keukenrealisaties.

Ontdek hieronder de keukenrealisaties uit het tweede seizoen (2020) van Blind Gekocht.

De stijlvolle keuken van Jan en Flo

Bij het betreden van de nieuwe woning van Jan en Flo in Meise valt in eerste instantie de openheid op. Openheid in de ruime zin van het woord. Keuken en leefruimte lopen over in elkaar. Er is veel lichtinval en alle aandacht gaat naar de strakke zwart-wit accenten, zo ook in de keuken en bijpassende bureauruimte.

Lees meer

DOVY MEISE BLIND GEKOCHT-022.jpg
Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens

De strakke, moderne keuken van Davina

In Kortrijk onderging de keuken van Davina een volledige metamorfose. Van een oubollige, rommelige keuken naar een stralend witte strakke keuken, badend in het licht. Van ouderwetse keukentoestellen naar moderne apparaten met alle comfort. Davina ruilde de oude keuken in voor de keuken van haar dromen waar het gezellig is om te vertoeven en gasten te ontvangen.

Lees meer

De trendy keuken van Rob en Phylicia

Rob en Phylicia konden hun ogen niet geloven toen ze hun nieuwe woning in Berlare betraden. Wat een verandering! Een tweedelige, trendy keuken met composieten werkblad, een ingebouwde vaatwasser op hoogte, veel kastruimte met voorraadladen, bestekladen, potten- en pannenladen. Wat willen ze nog meer? Zo snel mogelijk genieten van hun nieuwe keuken!

Lees meer

DOVY BERLARE-050.jpg
Blind Gekocht Lotenhulle Keuken

De klassieke keuken van Mila en Mathias

In Lotenhulle zijn Mila en Mathias aangenaam verrast bij het betreden van hun nieuwe woning. De veranderingen zijn groots en het resultaat is gewoonweg prachtig. Een combinatie van een landelijke stijl maar toch met een hedendaags accent. Een mooi samengaan van klassieke elementen met een moderne toets.

Lees meer

De hippe keuken in Scandinavische stijl van Michael en Sandra

Voor hobbykok Michael is koken een echte passie. Een goed uitgeruste en praktisch ingerichte keuken was dan ook een must in hun nieuwe stekje in Overijse. De oude keuken was aan vervanging toe en maakte plaats voor een tijdloze keuken waarin hij en zijn echtgenote Sandra zich helemaal kunnen uitleven.

Lees meer

DOVY OVERIJSE-045.jpg
Blind Gekocht keuken Deurne

De massieve keuken van Cara en Wouter

Een betaalbare, oude woning kopen en verbouwen is niet evident en dat loopt ook niet altijd van een leien dakje. Dat realiseerden Cara en Wouter zich maar al te goed. Vooral de indeling moest grondig aangepakt worden opdat de woning zou voldoen aan de huidige normen en behoeften. Maar toch wou het koppel het originele karakter van de woning behouden, een vleugje nostalgie naar het verleden zeg maar.

Lees meer

De moderne landelijke keuken van Jeroen en Nathalie

Jeroen en Nathalie kochten een woning in Turnhout. Toen ze de keuken onder ogen kregen, waren ze toch wat teleurgesteld. Ze legden hun noden, behoeften en verlangens voor aan een interieurarchitect van Dovy. Samen ontwierpen ze de keuken van hun dromen. En kijk nu eens naar het resultaat: een combinatie van een moderne en landelijke stijl die prachtig oogt.

Lees meer

Blind Gekocht Turnhout

Ook toe aan een nieuwe keuken?

Vraag je GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties!

Laat je inspireren door enkele ontwerpen in virtual reality.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.