Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
blind gekocht 2022
Geplaatst op 11 april 2024 15:00 in Dovy-nieuws

Dovy kan je blind vertrouwen

Ook voor het nieuwe seizoen van Blind Gekocht is Dovy Keukens trotse partner voor de keukens die in het programma werden getransformeerd.

In het populaire tv-programma 'Blind Gekocht' op Play4 legden families het lot om een nieuw huis te kopen volledig in handen van een aantal experts. Ze gingen het avontuur aan om hun aangekochte woning te laten omtoveren met hun budget. Het werd dus een heuse uitdaging om zoveel mogelijk dromen waar te maken. Dit zorgt voor een spannende mix van onverwachte onthullingen en op maat gemaakte keuken- en interieurtransformaties.

Blind Gekocht seizoen 6

Blind Gekocht reveal

Realisaties Blind Gekocht seizoen 6

Binnenkort verschijnen hier de keukenrealisaties uit het nieuwe seizoen van Blind Gekocht.

Laat je inspireren door de keukenrealisaties uit het vijfde seizoen (2023)

In het vijfde seizoen van Blind Gekocht liet Dovy zijn beste vakmanschap zien. Verschillende keukenstijlen, doorspekt met de allernieuwste trends, werden er voorgesteld. Laat je inspireren door alle keukenrealisaties uit het tv-programma.

Blind Gekocht - Keuken Jan & Kim - ruime keuken met veel daglicht en vol praktische vondsten

Ruime, lichte keuken met praktische oplossingen en sfeervolle details voor Jan en Kim

De benedenverdieping van Jan en Kim was ruim, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom hebben de interieurarchitect en de Dovy-keukenconsultant besloten om de muur tussen de keuken en de leefruimte te slopen. Hierdoor ontstaat een ruimere keuken, niet alleen om te koken, maar ook als het kloppend hart van de woning. Daarnaast biedt het een goed overzicht van de andere ruimtes en is er nu heel wat meer natuurlijke belichting.

Bekijk de keuken van Jan en Kim

Evelien en Frieda gaan voor gezelligheid met deze open keuken

De keuken van Evelien en Frieda had dringend behoefte aan meer licht. Om dit te bereiken, werd besloten om een muur te verwijderen en extra ramen toe te voegen. De interieurarchitect bekeek de ruimte grondig en concludeerde dat de bestaande muur en deur tussen de woonkamer en de keuken de natuurlijke lichtinval belemmerden. Om een visueel beeld te krijgen van het eindresultaat, werd een virtueel ontwerp van de keuken gecreëerd.

Bekijk de keuken van Evelien en Frieda
Blind Gekocht - Keuken Evelien en Frieda - parallelle keuken met veel lichtinval - keukenopstelling parallel
Blind Gekocht - Keuken Kaatje & Niels - Praktische en ergonomische keuken in fjord green

Hoe creëer je een praktische en ergonomische keuken in dezelfde ruimte?

Kaatje en Niels hebben hun oude keuken vervangen door een schitterende nieuwe keuken met een mix van landelijke en moderne stijl. De keuken is op dezelfde plek geplaatst en heeft dezelfde opstelling. Dankzij slimme aanpassingen oogt hij ruimer, is hij praktischer en vooral ergonomisch ontworpen. De toevoeging van de kleur fjord green geeft een moderne draai aan het geheel.

Bekijk de keuken van Kaatje en Niels

De perfecte blend: Japanse verfijning ontmoet Scandinavische eenvoud

Christine en haar dochter Lien koesteren een gezamenlijke droom van een bed & breakfast in het bruisende hart van Brugge. Ze verlangen naar het delen van een thuis, terwijl ze elk hun eigen plekje behouden in het nieuwe huis. Mama Christine betrekt de benedenverdieping en heeft haar zinnen gezet op een strak, minimalistisch en modern interieur met een vleugje warmte. De Dovy-keukenconsulent heeft haar enthousiast de populaire Japandi-stijl aangeraden.

Bekijk de keuken van Christine
Blind Gekocht - Keuken Christine - japandi-stijl
Blind Gekocht - Keuken Lien - overzicht keuken

Heel wat zachte kleuren in huis met een keuken in abrikooskleur

In Brugge wonen Lien en haar moeder Christine onder hetzelfde dak, maar hebben ze elk hun eigen plekje. Lien heeft gekozen voor de eerste verdieping en heeft daar haar eigen stijl kunnen creëren. Ze houdt van kleur en heeft haar keuken in een gedurfd abrikooskleurig laminaat met een goudkleurige toets ingericht. Het resultaat is prachtig en weerspiegelt haar persoonlijkheid perfect. Mama Christine woont beneden en is ook blij met haar eigen ruimte in huis. Het is fijn dat ze beiden een plek hebben die helemaal bij hen past.

Bekijk de keuken van Lien

Een grote leefkeuken in een kleine ruimte

In Koolkerke maakte de interieurarchitect komaf met de kleine keuken, annex badkamer en veranda. Hij maakte er één grote leefruimte van en die werd het hart van de woning. Een praktische kastenwand en een ruim kookeiland met zicht op de tuin betekenen de kers op de taart voor Syl en Johan.

Bekijk de keuken van Syl en Johan
Blind Gekocht Koolkerke Keuken Syl en Johan

Laat je inspireren door de keukenrealisaties uit het vierde seizoen (2022)

Blind Gekocht Beringen na

Zo creëer je een zuiderse sfeer in je keuken

In dit seizoen van Blind Gekocht maken we kennis met Filip en Caroline. Hun nieuwe huis staat in Beringen. Het koppel heeft een stevig budget van 1 miljoen euro en daarom zijn hun verwachtingen hooggespannen. Voor hen is de keuken het hart van de woning. Ze rekenen dus op een frisse, zuiders getinte keuken met een luxueuze uitstraling. Dovy tekende een ruime, praktische keuken die een instant vakantiegevoel oproept.

Bekijk de reportage

Dankzij maatwerk kregen Barteld en Jonas de keuken van hun dromen

In het rustige Sint-Katelijne-Waver vond makelaar Béa een nieuwe thuis voor Barteld en Jonas om samen te chillen met hun vele dieren. Niet alleen de miniboerderij was belangrijk voor het koppel, ook de woning en vooral de keuken moest ruim en gezellig zijn, het liefst met een eiland dat uitnodigt om vrienden en familie rond te verzamelen. Dovy luisterde naar hun wensen en maakte hun droomkeuken perfect op maat.

Bekijk de reportage
Blind Gekocht Sint-Katelijne-Waver
Blind Gekocht Koolkerke Brugge

Een landelijke budgetkeuken met optimaal ruimtegebruik

Voor Liese en Iῆigo komt het milieu op de eerste plaats. Daarom ging een groot deel van hun budget naar energiebesparende maatregelen en hierdoor werden bepaalde delen van het huis niet afgewerkt. Maar de keuken is dat wel, dankzij Dovy.

Bekijk de reportage

Hoe richt je een keuken voor een groot gezin efficiënt in?

Paul en Sarah wonen momenteel in een 300 jaar oude gerenoveerde koeienstal die vroeger deel uitmaakte van een hoeve. De authentieke bouwstijl sprak hen aan maar met de komst van hun 5 kinderen ontbreekt het hen vooral aan privacy. Daarom kocht makelaar Béa van Blind Gekocht voor het gezin een ruime woning om te verbouwen in Kortenberg.

Bekijk de reportage
blind gekocht kortenberg
blind gekocht kessel-lo celine florian

Creëer een kwalitatieve en ruime keuken met een klein budget

Een woning in de rand rond Leuven was voor Celine en Florian financieel niet haalbaar. Daarom kocht makelaar Béa voor het koppel een op te knappen rijwoning in het nabijgelegen Kessel-Lo. De keuken kreeg een totale make-over in een ongedwongen Bohemian stijl: een mix van natuurkleuren, enkele groene accenten, warme houttinten en streelzachte materialen. En Dovy maakte voor hen een prachtige keuken met veel ruimte, volledig op maat én netjes binnen hun krappe budget.

Bekijk de reportage

Gezellige keuken in cottage-stijl voor Bianca

Met een klein budget van 170.000 euro waren Bianca en haar zoon Jitse al vijf jaar op zoek naar een geschikte woning met 2 slaapkamers en een kleine tuin in Lanaken. Helaas zonder resultaat. Daarom vroeg Bianca hulp aan het team van ‘Blind Gekocht’.

Bekijk de reportage
Blind Gekocht Lanaken

Laat je inspireren door de keukenrealisaties uit het derde seizoen (2021)

Maak van je rijwoning een ruime, gezellige thuis

De rijwoning die makelaar Béa kocht voor Aisha en Robin in Gijzenzele bestond uit meerdere gebouwen en uitbreidingen achter elkaar. De keuken bevond zich afzonderlijk in één van de bijgebouwen en liet weinig licht binnen. Daarom werd de oude keuken afgebroken en van plaats gewisseld. De nieuwe keuken kreeg een moderne look met een speelse toets en biedt nu zelfs plaats voor de wasmachine en droogkast.

Bekijk de reportage
Blind Gekocht Gijzenzele
Blind Gekocht Westrem/ Wetteren

Structurele ingrepen maken van het huis een juweel van een huis

Sophie (30) en Jelle (30) zijn allebei leerkracht. Zij geeft les in Gent, hij in Wetteren. Ze wonen nu in het koetshuis van een kasteel. Maar dat wordt te krap want Sophie is zwanger van hun eerste kindje. Om praktische redenen willen ze in Wetteren blijven wonen. Ze nemen daarom deel aan ‘Blind Gekocht’ en dus gaat Béa op zoek naar een nieuw kasteeltje en interieurarchitect Bart tovert de binnenkant om tot een echt juweeltje.

Bekijk hier de videoreportage

In Herzele kiest mama Kristine voor een landelijke keuken met een moderne toets

In de aflevering van Blind Gekocht in Herzele heeft interieurarchitect Bart twee woonprojecten tot een goed einde gebracht, de woning van mama Kristine en die van haar dochter Yanna. Twee identieke, gespiegelde woningen naast elkaar met in elk interieur een sfeervolle inrichting en toch compleet anders. We nemen samen een kijkje in de landelijke keuken van mama Kristine.

Bekijk hier de videoreportage

Blind Gekocht Herzele
Blind Gekocht Herzele Yanna

Dochter Yanna houdt van een moderne keuken in zwart met warme houttinten

In Herzele paalt de woning van het gezin van Yanna aan de woning van mama Kristine. Het zijn twee identieke, gespiegelde woningen. Terwijl mama Kristine koos voor een landelijke keuken van Dovy, gaat de voorkeur van het jonge gezin uit naar een moderne keuken, liefst in een combinatie van zwart met warme houttinten. Interieurarchitect Bart willigde al haar wensen in en ontwierp een schitterende keuken met kastenwand in houtkleur en een zwart eiland.

Bekijk hier de volledige videoreportage

De keuken en leefruimte vormen één mooi geheel en bieden een zee van ruimte

Esli en Silke kochten blind een woning in Zwevegem. Tijdens de renovatiewerken werd de steunmuur tussen de keuken en de leefruimte volledig afgebroken. Dat was een ware verademing want zo werden keuken en leefruimte omgevormd tot één mooi geheel. De nieuwe U-vormige Dovy-keuken is heel praktisch ingericht, met een zee aan opbergruimte.

Bekijk hier de volledige videoreportage

Blind Gekocht Zwevegem
Blind Gekocht Duffel

In Duffel werd een onderhoudsvriendelijke open keuken gecreëerd voor een klein budget

Floortje en Nadia zijn 4 jaar samen en klaar voor de volgende stap in hun leven. Ze zijn op zoek naar een geschikte woning en doen hiervoor beroep op de professionele kennis van makelaar Béa van ‘Blind Gekocht’. Na aankoop van de woning rest hen nog een piepklein budget voor de binnenhuisinrichting, dus moet interieurarchitect Bart creatief omgaan met de inrichting van de keuken. Maar kijk eens naar het resultaat: wat een pracht van een open keuken in zachte tinten. Echt helemaal naar de smaak van Floortje en Nadia.

Bekijk hier de volledige videoreportage

In de blind gekochte woning in Hoboken kreeg de keuken een nieuw en doordacht ontwerp

In Hoboken kocht Béa een huis voor het grote gezin van Cherifa en Rachid. Interieurarchitect Kelly luisterde naar hun noden en stemde het keukenontwerp daarop af. Drie zaken waren voor het gezin belangrijk: een grotere ruimte creëren, meer kleur in de keuken en daarbij de kosten beperken. Geen eenvoudige opdracht om al deze eisen te combineren maar toch slaagde de interieurarchitect er wonderwel in.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Blind Gekocht Hoboken Dovy Keuken
Blind Gekocht Sint Truiden keuken Dovy

Thomas en Sophie uit Sint-Truiden koken in een vrolijke mix van oud en nieuw

De zoektocht naar een nieuwe hoeve is voor Thomas en Sofie een ware calvarietocht. Tot ze op een dag de perfecte woning vinden maar die net aan hun neus zien voorbijgaan. Sindsdien evenaart niets dat ideaalbeeld van Sofie. Dus moet hun deelname aan ‘Blind Gekocht’ uitkomst bieden. Het creatief koppel wil bij voorkeur wonen in de landelijke omgeving ten westen van Sint-Truiden en in een woning met een uitgesproken creatief en kleurrijk karakter. En dat aspect komt volop tot uiting in hun keuken.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De cosy keuken van Anne-Sophie en Maxim in Blankenberge

Drie jaar samenwonen op een appartement met een totale oppervlakte van slechts 42m², zonder slaapkamer. Dat zorgt bij iedereen voor frustraties. Zo ook bij Ann-Sophie (24) en Maxim (30). Het koppel was dus dringend op zoek naar een ruimere woning en daarom schreven ze zich in voor deelname aan het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’. Maar… is dat wel de juiste beslissing geweest?

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Blind gekocht zwarte keuken met keukeneiland .jpg
Blind Gekocht Seizoen 3 Antwerpen

In Antwerpen kreeg de Blind Gekochte woning van Linda een stoere keuken met moderne look

Na een grote tegenslag gaat Linda op zoek naar een nieuwe woning in Antwerpen voor haar en haar zoontje Daan. Het team van ‘Blind Gekocht’ realiseerde haar droomwoning en dito keuken. Een stoere keuken die warmte uitstraalt. Een moderne keuken met een strak aspect. Een minimalistische keuken met een tijdloos design. Daar had Linda op gehoopt. En… al haar wensen werden ingewilligd.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Laat je inspireren door de keukenrealisaties uit het tweede seizoen (2020)

De stijlvolle keuken van Jan en Flo

Bij het betreden van de nieuwe woning van Jan en Flo in Meise valt in eerste instantie de openheid op. Openheid in de ruime zin van het woord. Keuken en leefruimte lopen over in elkaar. Er is veel lichtinval en alle aandacht gaat naar de strakke zwart-wit accenten, zo ook in de keuken en bijpassende bureauruimte.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

DOVY MEISE BLIND GEKOCHT-022.jpg
Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens

De strakke, moderne keuken van Davina

In Kortrijk onderging de keuken van Davina een volledige metamorfose. Van een oubollige, rommelige keuken naar een stralend witte strakke keuken, badend in het licht. Van ouderwetse keukentoestellen naar moderne apparaten met alle comfort. Davina ruilde de oude keuken in voor de keuken van haar dromen waar het gezellig is om te vertoeven en gasten te ontvangen.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De trendy keuken van Rob en Phylicia

Rob en Phylicia konden hun ogen niet geloven toen ze hun nieuwe woning in Berlare betraden. Wat een verandering! Een tweedelige, trendy keuken met composieten werkblad, een ingebouwde vaatwasser op hoogte, veel kastruimte met voorraadladen, bestekladen, potten- en pannenladen. Wat willen ze nog meer? Zo snel mogelijk genieten van hun nieuwe keuken!

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

DOVY BERLARE-050.jpg
Blind Gekocht Lotenhulle Keuken

De klassieke keuken van Mila en Mathias

In Lotenhulle zijn Mila en Mathias aangenaam verrast bij het betreden van hun nieuwe woning. De veranderingen zijn groots en het resultaat is gewoonweg prachtig. Een combinatie van een landelijke stijl maar toch met een hedendaags accent. Een mooi samengaan van klassieke elementen met een moderne toets.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De hippe keuken in Scandinavische stijl van Michael en Sandra

Voor hobbykok Michael is koken een echte passie. Een goed uitgeruste en praktisch ingerichte keuken was dan ook een must in hun nieuwe stekje in Overijse. De oude keuken was aan vervanging toe en maakte plaats voor een tijdloze keuken waarin hij en zijn echtgenote Sandra zich helemaal kunnen uitleven.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Scandinavische keuken
Blind Gekocht keuken Deurne

De massieve keuken van Cara en Wouter

Een betaalbare, oude woning kopen en verbouwen is niet evident en dat loopt ook niet altijd van een leien dakje. Dat realiseerden Cara en Wouter zich maar al te goed. Vooral de indeling moest grondig aangepakt worden opdat de woning zou voldoen aan de huidige normen en behoeften. Maar toch wou het koppel het originele karakter van de woning behouden, een vleugje nostalgie naar het verleden zeg maar.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

De moderne landelijke keuken van Jeroen en Nathalie

Jeroen en Nathalie kochten een woning in Turnhout. Toen ze de keuken onder ogen kregen, waren ze toch wat teleurgesteld. Ze legden hun noden, behoeften en verlangens voor aan een interieurarchitect van Dovy. Samen ontwierpen ze de keuken van hun dromen. En kijk nu eens naar het resultaat: een combinatie van een moderne en landelijke stijl die prachtig oogt.

Bekijk hier de uitgebreide videoreportage

Blind Gekocht Turnhout

Ook toe aan een nieuwe keuken?

Vraag je GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties! Laat je inspireren door enkele ontwerpen in virtual reality.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.