Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
dovy keukens huis gemaakt seizoen 2
Geplaatst op 26 mei 2022 23:00 in Dovy-nieuws

Een eigenhandig verbouwd huis winnen en nooit nog een lening moeten afbetalen: dat is het onschatbare cadeau dat 1 koppel wint in een nieuw seizoen van Huis Gemaakt. Maar om dat cadeau te winnen, moeten de kandidaten wel tonen wat ze in hun mars hebben. Ze gaan vanaf dinsdag 5 april om 20u35 letterlijk door het stof om een prachtig leegstaand pand te verbouwen tot een droomwoning. Compleet van de eet- en woonkamer, tot de bad- en slaapkamers. Dat doen ze onder het toeziend oog van juryleden Gert Voorjans, Cerina Marchetta en Hadisa Suleyman én van werfleider Johny. 

De koppels starten de wedstrijd met 3 per pand en zijn binnen dat pand elkaars rechtstreekse concurrent. Dat zal echter heel snel veranderen, want nog voor de eerste muur wordt gesloopt, gaat de afvalrace van start. Aan het einde van de rit krijgt slechts één koppel de sleutels van hun eigen droomwoning cadeau.

Huis Gemaakt, elke dinsdag en donderdag om 20u35 bij VTM en op VTM GO

Handige en praktisch ingerichte keuken voor Younes en Eline

Younes en Eline houden van kleur en dat zie je direct in de woning die ze eigenhandig verbouwen voor het tv-programma ‘Huis Gemaakt’. Ze hebben een uitgesproken smaak en durven deze ook te integreren in de woning.

Bekijk de reportage
Huis Gemaakt Beringen
Huis Gemaakt Antwerpen

Keuken van Cédric en Anaïs is toonbeeld van charme en gerieflijkheid

Cédric en Anaïs zijn een creatief koppel en dat laten ze graag zien tijdens de verbouwingen in het tv-programma ‘Huis Gemaakt’. In het herenhuis in Antwerpen combineren ze authentieke elementen met een eigentijdse, moderne stijl.

Bekijk de reportage

Emiel en Alexia overrompelen jury met harmonieuze keuken in laminaat

De jury van ‘Huis Gemaakt’ had geen lovende woorden voor de leefruimte die Emiel en Alexia verbouwden. Ze vonden geen harmonie tussen de twee zitkamers, de afwerking was abominabel en ze maakten geen vorderingen in hun ogen. Het is dus hoog tijd om een serieus tandje bij te steken voor de keuken.

Bekijk de reportage
Huis Gemaakt Boortmeerbeek

Laat je inspireren door de keukenrealisaties uit het eerste seizoen.

Huis Gemaakt VTM tv programma Kortrijk voor en na

De mini-keuken met oude waterpomp wordt omgetoverd tot een ruime leefkeuken in 4 delen

‘Verbouw een huis en win een thuis’. Harry en Jerina hebben de slogan van het TV-programma ‘Huis Gemaakt’ bij VTM wel heel letterlijk opgevat. Ze verbouwden de oude burgerwoning in Kortrijk volledig en maakten er een gezellige thuis van. Ze gaan er volledig voor en willen kost wat kost hun droomwoning in de wacht slepen.

Bekijk de reportage

Ronde en rechte vormen,zwarte en witte kleuren zorgen voor een uitgesproken contrast

In het TV-programma ‘Huis Gemaakt’ verbouwen Ruben en Antje een pand in Lokeren. Ze houden van uitgesproken, tegengestelde kleuren en vormen. Daarom kiezen ze resoluut voor een zwarte keuken in een witte omgeving. Ze houden zowel van ronde als van rechte vormen en verkiezen om de ronde boog in de leefruimte te behouden en te combineren met een rechte, parallelle keuken. Het contrast kan niet groter zijn maar het levert wel een prachtig interieur op.

Bekijk de reportage
Huis Gemaakt VTM tv programma Lokeren voor en na
Huis Gemaakt Laakdal VTM TV Programma

Een landelijke keuken met de meest moderne technologie

Dankzij het TV-programma ‘Huis Gemaakt’ verandert in Laakdal een leegstaand pand in één klap in een gerenoveerde, klassevolle woning met een landelijke keuken. Een kolfje naar de hand van Kenny en Amber die in de open ruimte een pareltje van een keuken geplaatst hebben met veel aandacht voor detail en gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk de reportage

Ook toe aan een nieuwe keuken?

Vraag je gratis prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties! Laat je inspireren door enkele ontwerpen in virtual reality.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.