Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Binnenkant kast in glanzend laminaat met linnenstructuur
Geplaatst op 8 november 2018 11:00 in Dovy-nieuws

Een Dovy-kast is meer dan zomaar een kast! Het is een heel stevige kast, bestaande uit meubelpanelen met een densiteit van 740 kg/m3, dit is de hoogste densiteit die er op de markt bestaat. De zijwanden zijn 18 mm dik, de achterwand 10 mm en de kastdeuren 20 mm dik (of 24 mm dik).

Ook binnenin is de kast stevig afgewerkt met legplanken van 18 mm. Aan de binnenkant wordt een Dovy-kast altijd afgewerkt met glanzend laminaat. Dit doen we vooral uit praktische overwegingen omdat glanzend laminaat heel makkelijk te onderhouden is. Bovendien ontstaan er geen krassen op de legplank of bodem als er veelvuldig potten of pannen in en uit geschoven worden.

In het najaar pakt Dovy uit met een nieuwigheid: de binnenkant van de kast is afgewerkt met glanzend laminaat in linnenstructuur. Haal warmte en sfeer in huis met deze nieuwigheid! Glanzend laminaat met een structuur in linnen is combineerbaar met vele stijlen, maar zeker en vast met een keuken in landelijke stijl. De mooie kleuren 'Linnen Wit' of 'Linnen Grijs' passen in elk landelijk interieur en kleurenpalet. Kortom: een absolute must-have!

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.