Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
MNM Brahim zkt collega's met Donald Muylle
Geplaatst op 7 maart 2024 14:25 in Dovy-nieuws

Brahim zkt collega's bij Dovy Keukens

Op donderdag 7 maart streek de ploeg van MNM neer in de fabriek van Dovy te Roeselare, met Brahim op kop. Midden in de fabriek stelden ze hun materiaal op in een geïmproviseerde studio om er van 9 tot 12 uur radio te maken.

Enkele mensen van Dovy werden gevraagd om live een woordje uitleg te geven over hun werk in het bedrijf. Welke afdelingen zijn er? Wat houdt hun job in? Dat is interessant voor potentiële kandidaten die willen solliciteren bij Dovy. Zo krijgen ze ‘inside information’ en een kijkje achter de schermen van het bedrijf.

De dienst planning aan het woord

Ann-Sophie van de dienst planning beet te spits af. Ze vertelde wat het werk van haar en haar team inhield. Heel verhelderend. Kwestie van de luisteraars warm te maken voor openstaande vacatures in de klantendienst bij Dovy.

MMN Brahim zkt collega's
MNM Brahim zkt collega's - rondleiding fabriek

Rondleiding met de golfkar

En dan kreeg Brahim, geheel onverwacht, een rondleiding in de fabriek in een golfkar. Ondertussen interviewde hij Kris, marketingmanager bij Dovy, die met veel enthousiasme uitleg gaf tijdens de rit door de fabriek.

Zoektocht naar collega’s

Na enkele songs was het de beurt aan Ruben van de onderhoudsafdeling om zijn taak bij Dovy uit de doeken te doen en uitleg te geven bij de zoektocht naar collega’s.

MNM Brahim zkt collega's bij Dovy Keukens
MNM Brahim zkt collega's met Donald Muylle

Dilemma’s voor Donald

Een ander hoogtepunt was het interview met Donald zelf. Hij ‘jeunt’ zich nog altijd bij Dovy. En dan kreeg Donald enkele dilemma’s voorgeschoteld van Brahim.

“Met pensioen gaan of bezig blijven?”

Daarop was het antwoord van Donald kordaat: “Bezig blijven, samen met mijn 2 zonen want we hebben elk onze eigenheid.”

"Landelijke keuken of een moderne keuken?"

Donald gaf aan dat zijn voorkeur uitgaat naar een landelijke keuken omdat er meer vakmanschap aan te pas komt, maar hij houdt van beide.

"Keukens ontwerpen of machines ontwerpen?"

Donald antwoordde: “Keukens ontwerpen is mijn vak, machines ontwerpen mijn hobby. Net zoals iemand gaat vissen of voetballen voor zijn hobby, ontwerp ik graag machines in mijn vrije tijd.”

"Laminaat of melamine?"

Het antwoord was heel duidelijk laminaat, dat hoeft geen betoog.

"André Hazes of Willy Sommers?"

Donald houdt van Andrés muziek, maar toch koos hij voor een populair nummer van Willy Sommers “Laat de zon in je hart”.

“Polonaiseke doen, Donald?”

Donald bedankte Brahim voor het aanbod en ging terug aan het werk.

De vernieuwde natuursteenafdeling in de kijker

Ook in de natuursteenafdeling werd er geïnterviewd. Jalal kreeg eerst felicitaties voor zijn pasgeboren baby en vertelde daarna aan de luisteraars dat hij al 5 jaar bij Dovy werkt en nog altijd even tevreden is. Zeker sinds de granietafdeling verleden jaar volledig vernieuwd werd en over de nieuwste machines beschikt.

Bekijk de vernieuwde afdeling
MNM Brahim zkt collega's - natuursteenafdeling
Verkoper met klanten

Verkopers gezocht

Nico werkt al 18 jaar bij Dovy en is begonnen als plaatser. Hij kent dus de knepen van het vak. Hij groeide door tot verkoper, dan toonzaalverantwoordelijke en nu werkt hij als technisch adviseur. Nieuwe verkopers krijgen bij Dovy een intensieve opleiding van 2 weken en daarna worden ze verder begeleid door een technisch adviseur die erover waakt dat er geen fouten in het klantendossier gemaakt worden.

“Kennis en ervaring kunnen doorgeven aan mensen die in de verkoop willen stappen, hen steunen en begeleiden, zowel op het vlak van verkoop als op technisch vlak, dat is het leuke aan mijn job”, zegt Nico. “Ben je een strenge leraar?”, vroeg Brahim hem. “Streng maar rechtvaardig!”, was het antwoord.

Bekijk het fragment

Krijg je al zin om zelf te solliciteren?

Op zoek naar een leuke baan waar je elke dag wordt omringd door de beste collega's? Ontdek het aanbod van vacatures of solliciteer spontaan en kom werken bij Dovy Keukens.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.