Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Team Dovy Turnhout
Geplaatst op 28 oktober 2021 16:22 in Dovy-nieuws

Vertrouwen is een belangrijk gegeven bij het kiezen van een nieuwe keuken. Het is immers een belangrijke beslissing in je leven en dan wens je dat er wederzijds een vertrouwensband opgebouwd wordt. Je wil kwaliteit voor je geld en investeren in een goede koop. Liefst bij een bedrijf dat jouw vertrouwen meer dan waard is. Dovy Keukens heeft 40 jaar ervaring, maakt zijn keukens in België en staat garant voor kwaliteit. Ook het team van Dovy Turnhout helpt je graag verder met het realiseren van jouw droomkeuken. Daarom maken ze jou alvast 9 beloftes.

Belgisch fabricaat, vrijblijvend advies aan huis en een gratis ontwerp

We ontwerpen en produceren jouw keuken in België en volgen daarbij het productieproces op de voet. Onze professionele vakmensen zagen, boren, lijmen, assembleren, lakken en bewerken elke keuken eigenhandig in onze fabriek in Roeselare. Op die manier bieden wij je Belgische kwaliteit.

We komen vrijblijvend ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken en alle technische voorzieningen na te kijken.

Dovy fabriek

Daarna tekent een keukenadviseur je ontwerp uit en zet het om in een driedimensionaal ontwerp. Thuis kun je dan op je gemak het gratis ontwerp in detail bekijken, inzoomen of uitzoomen.

Kwaliteit van laminaat

De prijs bij bestelling blijft 2 jaar vast, geen voorschot en oerdegelijke kwaliteit

Grondstoffen worden duurder of leveranciers verhogen hun prijzen met als gevolg een prijsstijging. Maar als je je keuken bestelt aan de afgesproken prijs, dan heeft dit geen enkele invloed op jouw prijs. Wij garanderen dat de afgesproken prijs 2 jaar geldig blijft.

Als je je droomkeuken bestelt bij Dovy, dan betaal je geen voorschot. We willen samen met jou in alle vertrouwen een klantrelatie opbouwen. Als dat geen blijk van vertrouwen is!

Voor de afwerking van de kasten gebruikt Dovy de beste kwaliteit van materialen: meubelpanelen met de hoogste densiteit, een stevige constructie en de beste scharnieren van Blum.

Altijd op maat gemaakt, 10 jaar garantie en een levenslange service

Dovy ontwerpt je keuken volledig volgens jouw wensen en eisen qua indeling, stijl, materiaal, kleur en afwerking en begeleidt elk idee tot een vakkundig, op maat gemaakt resultaat.

Als je investeert in kwaliteit voor je droomkeuken, dan wil je ook dat hij zo lang mogelijk meegaat. Daarom bieden wij je 10 jaar garantie op je meubelen.

En tenslotte bieden wij je een levenslange service. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Niet alleen op het moment van de plaatsing of enkele weken of maanden erna, maar vele jaren lang.

DOVY WAREGEM AUG 2019197640_Dovy_Crop.jpg
Team Dovy Turnhout

Een hecht team in Dovy Turnhout

Je vertrouwen schenken aan een bedrijf is alvast een stap in de goede richting maar het is ook belangrijk om je vertrouwen te schenken aan een keukenadviseur. Bij Dovy Turnhout staan 3 keukenconsultants voor je klaar. Allemaal staan ze klaar om te luisteren naar je wensen en behoeften. Daarna tekenen ze op basis daarvan je nieuwe keuken uit. Vanuit hun ervaring helpen Jan, Brad en Evy je om de juiste keuzes te maken en denken ze met je mee. Altijd handig om de opinie te krijgen van mensen die al jarenlang in het vak zitten en vertrouwd zijn met de materialen, apparaten én op de hoogte zijn van de nieuwste trends.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe keuken? Plan dan hier alvast je afspraak in!

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.