Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
De keukens uit de tv-reeks 'familie'
Geplaatst op 1 juni 2023 12:00 in Dovy-nieuws

Kom je ook graag tot rust in de keuken en is deze, zoals bij vele families, de centrale ontmoetingsplaats van het gezin?

Hetzelfde geldt voor de personages uit Familie, bekijk hier de leefkeukens uit het programma die werden gemaakt door Dovy als keukenleverancier.

De keuken van Hanne en Quinten

Voor de woning van Hanne en Quinten werd gekozen voor een moderne en kleurrijke keuken met kookeiland. Het ontwerp van de keuken werd aangepast aan de noden van een rolstoelgebruiker, zo kan ook Quinten zich makkelijk verhelpen.

Bekijk de keuken
Keuken Familie
Keuken Mathias uit Familie

De nieuwe keuken van Mathias en Vanessa

Mathias en Vanessa's keuken in Familie is onlangs vernieuwd en biedt veel ruimte en een optimale indeling. De keuken is opgedeeld in 4 delen, namelijk een gezellige koffiehoek, een wand met hoge voorraadkasten, een aparte ruimte om eten te koelen en op te warmen, en een groot kook- en afwaseiland. Wat opvalt aan de keuken is de uniformiteit in kleur en materiaalkeuze, waardoor de 4 delen samen een prachtig geheel vormen. Dit is zonder twijfel een prachtig project van Dovy Keukens in samenwerking met het productiehuis.

Bekijk de keuken
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.