Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Grandioze heropening Tienen 18 05 23

Grandioos openingsfeest op 18 mei bij Dovy Tienen

Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers in de vernieuwde toonzaal van Tienen.

We werken met inschrijvingen om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf wanneer je langskomt.

- Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00.

- Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Het programma

peter van asbroeck

Kookdemo met Peter Van Abroeck

Peter Van Asbroeck is sinds jaar en dag een bekend gezicht in het Vlaamse TV-landschap. Naast acteren en presenteren heeft Peter een grote passie voor koken. Zo schreef hij al meerdere kookboeken. Tijdens het evenement deelt hij zijn passie graag met jullie. Hij toont je hoe je verse ingrediënten kan combineren met groenten uit blik om in een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Zowel Vlaamse klassiekers als de eenvoudige wereldkeuken weten Peter te verleiden. Kom jij ook genieten van zijn kookkunsten?

Tijdstip: van 14:30 tot 15:30 en van 16:00 tot 17:00

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 14:00

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Dovy Tupperware

Kookdemo met handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het evenement. Een ervaren consulente toont je hoe je makkelijk een volledige maaltijd bereidt in de microgolf, ze leert je handig omgaan met een mandoline en geeft tips omtrent het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren.

Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Kookdemo Thermomix

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.

Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het evenement.

Keukenfestival Thermomix
Orgalux Van Hoecke bestekladen

INFOSESSIE LADE-INDELINGEN DOOR ORGALUX

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe?

Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het de heropeningsfeest toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen en scharnieren jouw keukenervaring nog aangenamer maken.


Inschrijven

Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.


Team Dovy Keukens Tienen

Praktische info

Waar?

Dovy toonzaal Tienen (Sint-Truidensesteenweg 131, 3300 Tienen)

Wanneer?

Donderdag 18 mei 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare