Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Dovy Roeselare

Keukenfestival bij Dovy Roeselare

Welkom op het keukenfestival in Dovy Roeselare!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Roeselare op zondag 5 maart.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Roeselare kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!


Inschrijven

Iedereen is welkom!
Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier.


Het programma

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00

Kookdemo AEG
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Infosessie lade-indelingen door Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders… Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het keukenfestival toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen, ladesystemen, scharnieren en ladegeleiders jouw keukenervaring nog aangenamer maken.

Infosessie spoelbakken Blanco

Ben je aan het bouwen of verbouwen? Wil je binnenkort jouw droomkeuken realiseren? Besteed dan ook aandacht aan de kraan en spoelbak. Want ja hoor, ook voor een spoelbak zijn er vele mogelijkheden. Kies je voor 1 of 2 spoelbakken? Eén grote of een grote en een halve spoelbak? Een rond of vierkant model? Heb je veel grote potten? Zorg dan voor een spoelbak die diep genoeg is. Heb je niet veel ruimte? Dan is een hoekspoelbak met verlek een mogelijke oplossing voor jou.

Laat je tijdens het keukenfestival bijstaan en vraag raad aan een Blanco-expert.

Keukenfestival Blanco
Keukenfestival Dovy Tupperware

Voorstelling Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente toont je hoe je makkelijk een volledige maaltijd bereidt in de microgolf, ze leert je handig omgaan met een mandoline en geeft tips omtrent het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren.

Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Demonstratie Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.

Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Novy dampkap geïntegreerd in de kookplaat

Infosessie Dampkappen Novy

In een nieuwe keuken hoort een goede dampkap. Zo vermijd je geurtjes en dampen tijdens het koken. Welk dampkapmodel past er in jouw keuken? Dat is afhankelijk van de inrichting van je keuken.

Hoe kies je dan precies de juiste dampkap? Ontdek het tijdens het keukenfestival bij Dovy.

Zoek je een modern afzuigsysteem voor boven je kookeiland? Verkies je een ingebouwd model waarvan je nauwelijks merkt dat het er zit? Of ga je voor een gewone wanddampkap? Novy vertelt je graag meer over de afzuigkap die het best bij jouw keuken past.

Presentatie kruidenmixen Santa Maria

Hou je ook zo van heerlijk geurende kruiden in de keuken? Bij Santa Maria, het grootste Scandinavische bedrijf dat gespecialiseerd is in kruiden, draait het maar om één ding: smaken. Specialisten trekken de wereld rond om de juiste oogsten te selecteren en de kwaliteit van de kruiden keer op keer te controleren. Met een assortiment kruiden voor dagelijks gebruik en bijzondere selecties van unieke smaken is Santa Maria geschikt voor elke culinaire gelegenheid.

Keukenfestival bij Dovy Roeselare Santa Maria
Keukenfestival bij Dovy Roeselare Wijnen Heytens

Wijndegustatie

De passie voor wijn van Pascal Heytens is ontstaan in 2007 uit pure interesse en op aanraden van enkele wijnhandelaars en vrienden. Door het vele proeven, het volgen van verschillende wijncursussen en de talrijke bezoeken aan de wijnproducenten is hij een echte wijnkenner geworden. Hij selecteert met zorg de beste wijnen. Zijn voorkeur gaat uit naar een ruim aanbod uit verschillende streken in Zuid-Afrika, Spanje, Portugal en Italië. Deze wijnlanden leveren fantastische wijnen aan zeer democratische prijzen. Kom vrijblijvend proeven en laat je verrassen!

Degustatie verfijnde en kwaliteitsvolle chocolade

Pralineur Van Coillie is een gekende naam in de regio en staat al 40 jaar garant voor topkwaliteit in België en het buitenland. Het bedrijf is gespecialiseerd in chocolade met originele smaken, vormen en verpakkingen. Het assortiment telt 200 soorten waarvan 45 eigen creaties, allemaal artisanaal vervaardigd met de beste producten. Tijdens het keukenfestival maken Magalie en Alexandre je graag wegwijs in het traject van liquide chocolade tot afgewerkt product.

Keukenfestival bij Dovy Roeselare Pralineur Van Coillie
Keukenfestival bij Dovy Roeselare Funteam

Voorstelling Herbalife programma

Tijdens het keukenfestival laat Ulrike je proeven van een aantal heerlijke gerechtjes. Ze stelt het Herbalife programma aan je voor en leert je veel bij over voeding. Want gezonde voeding kan heel lekker zijn. Daarnaast ligt de focus ook op sport en motivatie. Ze laat je kennismaken met een nieuwe levensstijl zodat jij goede gewoontes kan aanleren. Een gezonde geest in een gezond lichaam, mét een gezonde levensstijl, verandert je hele leven.

Kookdemo door Bistro Le Nord

Bistro Le Nord is een gezellig restaurant, gelegen in de Noordstraat in Roeselare. Je proeft er de Frans-Belgische keuken met een moderne toets. De chef bereidt de dagverse producten, gepresenteerd met oog voor detail. Vooral het gastronomisch Chef’s Menu is een echte aanrader. Tijdens het keukenfestival geeft de chef een live kookdemonstratie. Je krijgt praktische tips & tricks om thuis zelf de handen uit de mouwen te steken en te kokerellen als een echte chef!

Keukenfestival bij Dovy Roeselare Bistro Le Nord
Dovy Roeselare team

Praktische info

Waar?
Dovy toonzaal Roeselare (Meensesteenweg 320 H, 8800 Roeselare)

Wanneer?
Zondag 5 maart 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare