Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Dovy Sint-Niklaas

Keukenfestival bij Dovy Sint-Niklaas

Welkom op het keukenfestival in Dovy Sint-Niklaas!

Laat je inspireren. Niet enkel voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners voor vloeren, verven, decoratie en veel meer en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Sint-Niklaas op zaterdag 25 februari.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Sint-Niklaas kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!


Inschrijven

Iedereen is welkom!
Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier.


Het programma

peter van asbroeck

Kookdemo Peter Van Asbroeck

Peter Van Asbroeck is sinds jaar en dag een bekend gezicht in het Vlaamse TV-landschap. Naast acteren en presenteren heeft Peter een grote passie voor koken. Zo schreef hij al meerdere kookboeken. Tijdens het keukenfestival deelt hij zijn passie graag met jullie. Hij toont je hoe je verse ingrediënten kan combineren met groenten uit blik om in een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Zowel Vlaamse klassiekers als de eenvoudige wereldkeuken weten Peter te verleiden. Kom jij ook genieten van zijn kookkunsten?

Tijdstip: van 14:30 tot 15:30 en van 16:00 tot 17:00.

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 14:00.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Infosessie lade-indelingen door Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders… Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het keukenfestival toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen, ladesystemen, scharnieren en ladegeleiders jouw keukenervaring nog aangenamer maken.

Kookdemo met ingebouwde dampkappen Bora

Hoe kun je kookdampen en geurtjes vermijden? Met een dampkap van Bora die ingebouwd is in de kookplaat. Dat is een ingenieuze dampkap die geuren en dampen afzuigt waar ze ontstaan. Bovendien heb je geen last van een grote constructie die het zicht in jouw keuken belemmert.

Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Wil je dit systeem graag in werking zien? Kom dan naar het keukenfestival bij Dovy.

Keukenfestival Dovy Keukens - Bora
Keukenfestival Dovy Tupperware

Voorstelling Tupperware producten

Ben jij ook gek op tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Je ervaren consulente Carmen geeft tips voor het bewaren, koelen, invriezen en opwarmen van etenswaren. Tijdens de live demo bereidt ze in een handomdraai enkele overheerlijke hapjes om te proeven. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met de duurzame producten van Tupperware.

Kookdemo Thermomix

De Thermomix is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker.
Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.
Hakken, malen, kneden, opkloppen, fermenteren… Je doet het voortaan in een in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt.

Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Kobold

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

Kobold® heeft een grote impact op de efficiëntie van jouw dagelijkse leven. De duurzame en allergievriendelijke Kobold® huishoudtoestellen zorgt voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd.

Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken (vloer, tapijt, wagen, bekleding, matras…). Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Demonstratie Samsung Airdresser

Fondue eten, bakken en braden of ’s avonds rond de vuurkorf zitten… Al die geuren kruipen snel in je kleren. Wat als je zijden blouse, jasje of kostuum niet gewassen kunnen worden? Dan doe je beroep op de Airdresser! Dit toestel ontsmet en frist je kleding op, het verwijdert zweet, huisstofmijt, geuren, virussen en bacteriën, maakt je kleding stofvrij, droogt gelijkmatig en ontkreukt. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de Airdresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.

Keukenfestival Dovy Keukens - Samsung
Keukenfestival Sint-Niklaas - Ryumbu

Presentatie outdoor producten Rymbu

Hou jij ook van het buitenleven? Tijdens een mooie zomeravond rustig met een glaasje op het terras genieten. Of in de koudere perioden met een dekentje gezellig samen rond de vuurkorf zitten. Rymbu heeft alle producten en kennis in huis om jouw buitenervaring naar het hoogste niveau te tillen. Van de beste BBQ-modellen, tuinhaarden en vuurschalen tot verlichting. Sfeer, authenticiteit, gezelligheid en warmte staan daarbij centraal. Vraag hen om advies tijdens het keukenfestival.

Wijndegustatie Wine Trading Factory

In deze familiale wijnhandel vind je wijnen met een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Het uitgebalanceerd assortiment en hun professionele aanpak staan garant voor een jarenlange samenwerking. De 150 vaste referenties worden aangevuld met een 30 à 50-tal éénmalige referenties, allemaal even smaakvolle wijnen, bubbels en spirits. Kom langs tijdens het keukenfestival en proef van enkele zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Keukenfestival Sint-Niklaas - Wine Trading Factory
Keukenfestival - Demeyere

Workshop snijtechnieken i.s.m. Demeyere

Iedere hobbykok wil graag kunnen snijden als een topkok. Naast het feit dat je je gasten wil imponeren met een snelle snijtechniek, is er nog ander een voordeel aan verbonden, de gelijkmatigheid van de stukken bijvoorbeeld zodat ze gelijktijdig garen. In deze workshop leer je van een chef de basis van alle snijtechnieken. Je hebt vast al gehoord van snipperen of snijden in julienne en brunoise. Maar ken je ook de klauwtechniek? Karen leert je er alles over.

Team Dovy Keukens Sint-Niklaas

Praktische info

Waar?
Dovy toonzaal Sint-Niklaas (Heidebaan 71, 9100 Sint-Niklaas)

Wanneer?
Zaterdag 25 februari 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Toegang is volledig gratis.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare