Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Dovy Waregem

Keukenfestival bij Dovy Waregem

Welkom op het keukenfestival in Dovy Waregem!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Waregem op zondag 26 februari.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Waregem kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!


Inschrijven

Iedereen is welkom!
Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier.


Het programma

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00.

Kookdemo AEG
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Infosessie lade-indelingen door Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders… Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het keukenfestival toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen, ladesystemen, scharnieren en ladegeleiders jouw keukenervaring nog aangenamer maken.

Degustatie desserts Guillaume

Een geboren en getogen banketbakker die een horecazaak opende in Sint-Eloois-Vijve. Dat is Guillaume, een jonge, dynamische toppatissier met ervaring in sterrenrestaurant Castor. Zijn specialiteit? “Gebak met een twist. Een nieuw soort éclair, maar dan origineel en creatief. De klassieke desserts in een nieuw jasje gestopt”, zegt hij zelf. Hij laat je alvast proeven van verschillende dessertglaasjes die hij ter plaatse klaarmaakt.

Keukenfestival Dovy Waregem banketbakker Guillaume
Keukenfestival Dovy Tupperware

Voorstelling Tupperware producten

Ben jij ook gek op tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Jouw ervaren consulente geeft tips voor het bewaren, koelen, invriezen en opwarmen van etenswaren. Tijdens de live demo bereidt ze in een handomdraai enkele overheerlijke hapjes om te proeven. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met de duurzame producten van Tupperware.

Demonstratie Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.

Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Kobold

Demonstratie Kobold®

Kobold® heeft een grote impact op de efficiëntie van jouw dagelijkse leven. De duurzame en allergievriendelijke Kobold® huishoudtoestellen zorgt voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd.

Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken (vloer, tapijt, wagen, bekleding, matras…). Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Voorstelling handgemaakte serviezen Phieke

Ben je op zoek naar een set leuke aperitiefpotjes of unieke pastaborden om je feesttafel op te fleuren? Bij Phieke kan je terecht voor prachtige handgemaakte serviezen. Artistiek geïnspireerd, stuk voor stuk handgemaakt en dus uniek. Tijdens het keukenfestival stalt Phieke haar prachtige collecties uit en demonstreert je hoe deze tot stand komen. Kom kijken naar de voorbereiding op biscuitbak en leer bij over emailleren.

Keukenfestival Dovy Phieke
Keukenfestival Dovy Waregem Wijn Safari

Degustatie Zuid-Afrikaanse wijnen Wijnsafari

Hou jij ook van een lekkere rode wijn? Of verkies je een glaasje bubbels? Als sommelier reist Frederik Crul al 12 jaar naar Zuid-Afrika. Hij staat er in nauw contact met heel wat exclusieve wijnhuizen en heeft enkele exquise Zuid-Afrikaanse wijnen voor jou geselecteerd. Vraag hem om advies en proef van heerlijke en exclusieve wijnen van de Kaap. Hij koos speciaal voor het keukenfestival wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Laat je verwennen!

Degustatie handgemaakte pralines Stijn Vanhoutte

Het assortiment pralines, truffels en chocoladebonbons van Stijn is zorgvuldig samengesteld voor een optimale smaak. De verfijnde recepten vormen de basis voor de pralines en andere unieke chocoladecreaties. In de ambachtelijke chocoladezaak van Stijn Vanhoutte worden al deze lekkernijen vervaardigd met een passie voor chocolade en de klemtoon op kwaliteit. Ben je een echte chocoladegenieter? Tijdens het keukenfestival proef je van de handgemaakte pralines.

Keukenfestival Dovy Waregem Chocolatier Stijn Vanhoutte
Keukenfestival Dovy Waregem Jouïce foodboxen

Degustatie kwalitatieve producten Jouïce

Laat jij je af en toe verwennen met een ontbijtbox? Is het telkens een aangename verrassing als je een foodbox thuisgeleverd krijgt? De box biedt je een ruime keuze uit zoveel lekkers! Kwalitatieve ontbijtboxen aan huis leveren in de regio van Waregem, dat is de specialiteit van Candice. Ze werkt enkel met kwalitatieve producten. Kom naar het keukenfestival om te proeven en ontvang een kortingsbon voor een foodbox. Of neem deel aan de wedstrijd om een gratis ontbijtbox te winnen.

Voorstelling lokale vishandel Dedeystere

Voor dag en dauw koopt de zaakvoerder uw vis op de visveilingen van Oostende, Zeebrugge en Nieuwpoort. Een klein gedeelte van ons assortiment (zo’n 15%) wordt geïmporteerd uit Scandinavië. Al de rest zijn dagverse, echte Belgische vangsten uit de Noordzee. ’s Ochtends nog in het water, ’s middags al op uw bord boordevol smaak.

De verse vis die u koopt bij Vishandel Dedeystere is de verste die u in de regio zult vinden. Maak kennis met deze lokale vishandel tijdens het keukenfestival in de Dovytoonzaal van Waregem.

Keukenfestival Dovy Waregem vishandel Dedesystere
Keukenfestival Dovy Herbalife

Voorstelling Herbalife programma

Tijdens het keukenfestival laat Ulrike je proeven van een aantal heerlijke gerechtjes. Ze stelt het Herbalife programma aan je voor en leert je veel bij over voeding. Want gezonde voeding kan heel lekker zijn. Daarnaast ligt de focus ook op sport en motivatie. Ze laat je kennismaken met een nieuwe levensstijl zodat jij goede gewoontes kan aanleren. Een gezonde geest in een gezond lichaam, mét een gezonde levensstijl, verandert je hele leven.

Team Dovy Waregem

Praktische info

Waar?
Dovy toonzaal Waregem (Gentseweg 467, 8793 Waregem)

Wanneer?
Zondag 26 februari 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Toegang is volledig gratis.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare