Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Nieuwigheden troef in de keukensector
Geplaatst op 2 februari 2020 09:35 in Nieuwigheden

Twee nieuwe keukenmodellen, vijf nieuwe kleuren voor werkbladen, twee nieuwe deurgrepen én een nieuwe lakkleur 'Royal Green'. In 2019 blijft Dovy dé trendsetter in de keukenbranche. Daarom kies je ongetwijfeld voor een Dovy-keuken.

Bologna: een nieuw keukenmodel in landelijke stijl

Dit keukenmodel is gloednieuw in het gamma en werd voor het eerst voorgesteld op de Batibouwbeurs in februari. Het kende onmiddellijk een gigantisch succes! Dat is ook niet verwonderlijk want het model op zich is een elegante keuken die heel veel uitstraling heeft. Dit komt door de massief eiken kaderdeur met een stijlvol ingewerkt profiel. Dovy kiest en maakt immers alles zelf, van de selectie van de houtsoort tot en met de afwerking van een massieve keuken, volledig volgens de traditie van het meubelmakersvak. De verfijnde, stijlvolle profilering is typisch voor een landelijk model. Het zorgt net voor dat tikkeltje extra in de keuken.

Bologna: een nieuw keukenmodel in landelijke stijl

Bologna: een nieuw keukenmodel in landelijke stijl

Nieuw kleur: Royal Green

Voor dit keukenmodel kozen we voor een nieuwe kleur 'Royal Green'. Het is een diepe, donkergroene kleur die heel goed past in vele interieurs, vooral in woningen in een landelijke stijl. Op dit moment zeer ingeburgerd voor authentieke woningen die verbouwd worden en waarbij de bewoners toch een moderne toets willen geven aan hun nieuw interieur. Wist je dat deze nieuwe kleur goed combineert met houtafwerking? Een handgreep in natuurhout geeft deze keuken meteen een heel chique uitstraling en accentueert het landelijk aspect.

Volgens jouw smaak

Dovy is dé specialist in maatwerk en maakt dit nieuw keukenmodel in alle gewenste afmetingen, afwerkingen en kleuren. Wens je een gebeitste afwerking voor het keukenmodel Bologna zodat de natuurlijke kleur van het hout primeert? Dit is mogelijk! Of hou je meer van een netjes gelakte versie zodat de keukendeuren goed beschermd zijn? Ook dat kan! Hou je niet van de nieuwe donkergroene kleur? Kies dan gerust een andere kleur uit het uitgebreide kleurenpallet.

Sublieme details in goudkleur

Dit keukenmodel laat zich goed combineren met goudkleurige elementen. Denk bijvoorbeeld aan een goudkleurige kraan, sfeerverlichting met een goudkleurig accent of dito accessoires en decoratie. Dit maakt het geheel af en is gewoon subliem.

Sirius Nero: een nieuwkomer in moderne stijl

De naam 'Sirius' verwijst naar de helderste ster aan de hemel. Dit keukenmodel brengt pure luxe in huis! De aluminium profielen worden in het atelier van Dovy op maat verzaagd, voorzien van de nodige boringen voor de scharnieren, en vervolgens geassembleerd tot een stevig en stootvast kader. Daarna wordt het paneel erin geplaatst.

Sirius Nero: een nieuwkomer in moderne stijl

Sirius Nero: een nieuwkomer in moderne stijl

De gulden middenweg

Een pikzwarte keuken blijft gedurfd en spreekt tot de verbeelding. Maar voor sommigen is die pikzwarte kleur net ietsje té zwart, zeker als het gaat om een glanzende zwarte keuken. Daarom koos Dovy voor de gulden middenweg : een mat zwart paneel met een lichte structuur erin. Van op een afstand geeft dit een minder diepzwarte indruk en bovendien verandert de zwarte kleur naargelang de lichtinval in jouw keuken. Een zeer geslaagde keuze in een modern en strak interieur.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.