X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

Nieuwtjes over Dovy

Kastdeuren in 24 mm dikte

Exclusief bij Dovy : kastdeuren in scarved oak

Zwarte keukens zijn dé trend van 2018

Winnaars 'Win uw keuken' - Limburg

Winnaar 'Win een Belvilla-vakantie'

De winnaar van de wedstrijd 'Win een droomvakantie' is bekend!

Dovy sponsort 'Chef in je Oor'

Winnaars 'Win uw keuken'

Winnaar wedstrijd 'Win een Dovy-keuken' i.s.m. Ik ga Bouwen

Winnaars kleurwedstrijd Open Bedrijvendag

Winnaars 'Win uw keuken' bij Dovy Naninne (Namen)

Dovy opent nieuwe toonzaal te BRUGGE

Al eens gedacht aan een keuken met glas?

De nieuwe keukenlijn van Dovy

Verlaagd BTW-tarief naar 6% tot eind 2015

Recepten van Peter Van Asbroeck - Dovy Mechelen 25/10

Recepten van Curd Velghe - Dovy Roeselare 25/10

Recepten van Luc Verhulst - Dovy Roeselare 18/10

Recepten van Piet Huysentruyt - Dovy Tienen 20/9

Recepten van Piet Huysentruyt - Dovy Tienen 20/9

ESPUMA VAN YOGHURT

Ingrediënten (voor 4 personen) : 
- 300 g hangop yoghurt
- 100 g room
- 50 g suiker
- aardbeien
- frambozen
- bosbessen
- citroensap
- 1 kl agavesiroop
- kruidenbloempjes (facultatief)

Bereiding : 
- Doe de yoghurt en 80 g room samen in een mengkom
- Warm de rest van de room op in een steelpannetje, smelt de suiker erin en meng tot een glad geheel
- Giet dit bij het yoghurtmengsel
- Giet het dan in een espumafles en steek er twee bommetjes op
- Schud met de fles en laat afkoelen in de koelkast
- Snijd de aardbeien in fijne stukjes en meng ze met wat frambozen en bosbessen
- Doe er wat citroensap en de agavesiroop bij
- Neem diepe bordjes en dresseer het fruit erin
- Neem de espumafles uit de koelkast en schud er eerst nog eens goed mee
- Spuit de espuma van yoghurt over het fruit

Hangop yoghurt :
- Neem een vergiet en leg er een vel keukenpapier in
- Stort de yoghurt in het vergiet en vang het water op in een kom



FOREL MET GEBRANDE KOOL EN ZUURKOOLSAUS

Ingrediënten (voor 60 à 65 stuks) :
- 1 witte kool
- 1 ui
- boter
- 6 plakjes spek
- tijm en laurier
- 1/2 blik choucroute (zuurkool)
- 1 el PH visbouillon
- 0,5 dl sojaroom
- 600 g forel (of zalmforel)
- peper en zout
- bieslook

Bereiding : 
- Zet de witte kool gedurende 2 uur in de oven op 180°C tot ze zwart ziet
- Snijd de ui en stoof die aan in wat boter
- Snijd 2 plakjes spek in julienne en voeg ze toe
- Doe wat tijm, laurier, het sap van de zuurkool en de helft van de zuurkool erbij
- Doe er water bij tot alles onder staat en voeg de visbouillon toe
- Laat 1 uur pruttelen, passeer dan alles door een vergiet en vang het vocht op
- Werk 1 dl van het vocht op met wat boter en de soyaroom
- Mix de saus schuimig op
- Bak de rest van het spek krokant tussen twee pannen
- Haal het zwart van de witte kool af en snijd de kool in stukken
- Bak de kool dan samen met de forel in wat boter en kruid met peper en zout
- Serveer de forel met de kool, de spekreepjes, sliertjes rauwe zuurkool en bieslook
- Overgiet tot slot met wat zuurkoolsaus



LINZENSALADE MET INKTVIS

Ingrediënten (voor 4 personen) : 
- 1 sjalot
- boter
- 2 el spekblokjes
- 150 g zwarte linzen
- 3 dl water (voor de linzen)
- 1 el PH visbouillon
- peper en zout
- 2 zakjes inktvis-inkt
- 1 handvol rucola
- 1 eiwit
- 1 el mosterd
- 2 el water (voor de mayonaise)
- 3 el azijn
- 3 dl arachideolie
- 4 inktvisjes
- olijfolie
- 1 teentje knoflook, versnipperd
- 1 radijs, fijngesneden
- 1 lente-ui, fijngesneden

Bereiding : 
- Hak de sjalot fijn en stoof die aan in wat boter
- Snijd het spek in julienne en voeg het samen met de linzen toe aan de sjalot
- Bevochtig met het water en voeg de visbouillon toe
- Kruid met peper en zout en laat koken tot de linzen gaar zijn
- Voeg op het einde de inktvisinkt toe
- Mix de rucola met het eiwit, de mosterd, het water, de azijn, de arachideolie, peper en zout tot mayonaise
- Was de inktvisjes, snijd ze in reepjes en kruid ze met peper en zout
- Bak ze in olijfolie, samen met de knoflook
- Serveer de linzen met de inktvisjes, de radijs en lente-ui
- Werk af met wat toefjes rucolamayonaise

SMAKELIJK !

Recepten van Marc Costers - Dovy Turnhout 13/9

Recepten van Tom Caubergs - Dovy Tienen 12/9

Recepten van Peter Van Asbroeck

Tendensreportage met Dovy-klanten in de hoofdrol

Gene stress op Stories TV

De troeven van wenglor charmeren Dovy Keukens

Dovy Keukens opent nieuwe toonzaal te Sint-Genesius-Rode

Woondromen op Libelle TV, in samenwerking met Dovy

Nieuw en uniek : kerngekleurd frontlaminaat

Keukentip : wat met vieze geurtjes in uw koelkast?

Dovy verkozen tot meest klantgerichte onderneming

4 nieuwe kleuren composiet

Indraaischuifdeuren hebben een verrassend effect!

Heerlijke recepten van Piet Huysentruyt

Nieuw en exclusief bij Dovy : frontlaminaat

Nieuw in het gamma : volkern werkbladen

Keukens in hoogglanslak : een echte trend!

Kant-en-klaar kokend water met de Quooker

Dovy als 'Fabriek van de Toekomst'

Copyright 2017 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso
Gratis advies aan huis
Vraag een gratis prijsofferte
Gratis Dovy-magazine aanvragen
Inschrijven nieuwsbrief
Zoek een Dovy-winkel
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op ons Youtube-kanaal
Abonneer u op onze RSS-feed
Volg ons op Google Plus