X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Hoe bespaar ik energie in mijn keuken?

Energiebronnen zijn niet onuitputtelijk en worden steeds schaarser. Daarom is het belangrijk dat we zuinig omspringen met energie. Dat we de manier van produceren en verbruiken veranderen en ombuigen tot een energie die groener, slimmer en zuiniger is. Elke dag opnieuw. Enkele tips om spaarzaam om te gaan met de energie van uw keukentoestellen zonder aan leefcomfort in te boeten.

Test nl

Koken op inductie, gas of vitrokeramiek?

Twijfelt u tussen koken op gas, elektrisch koken, of koken op inductie? Alle drie hebben ze voor- en nadelen

Oven en microgolfoven

Oven en microgolfoven

Welke types ovens bestaan er, welke functies zijn absoluut noodzakelijk en welke merken verdeelt Dovy?

Koelkast

Koelkast

Welke soorten koelkasten bestaan er? Wat is de ideale temperatuur en hou onderhoudt u best uw koelkast? Een overzicht.

dampkap

Dampkap

Net zoals een oven, een koelkast of een kookplaat, bestaan er ook verschillende types dampkappen met verschillende uitvoeringen, sterktes en soorten luchtafvoer.

Vaatwasser

Vaatwasser

De tijd van afwassen met de hand is voorbij... Tegenwoordig bestaan er slimme vaatwassers die flink wat tijd, energie en water sparen.

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso