Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

In het rustige Sint-Katelijne-Waver vond makelaar Béa een nieuwe thuis voor Barteld en Jonas om samen te chillen met hun vele dieren. Niet alleen de miniboerderij was belangrijk voor het koppel, ook de woning en vooral de keuken moest ruim en gezellig zijn, het liefst met een eiland dat uitnodigt om vrienden en familie rond te verzamelen. Dovy luisterde naar hun wensen en maakte hun droomkeuken perfect op maat.

Bekijk hieronder de keuken voor en na.

Na Voor

Centraal keukeneiland

Het centraal keukeneiland is het hart van de woning. Hier wordt er gekookt en afgewassen, geleefd en gelachen, ’s morgens ontbijt genomen en ’s avonds een aperitiefje gedronken. Voor een stoer resultaat kreeg het werkblad in laminaat een extra dikke uitvoering van 8 cm en voor de gezelligheid werden er zitplaatsen voorzien aan 3 zijden van het eiland. Heb je gelet op de zandkleurige tegeltjes op de zijkanten van het eiland? Ze komen ook terug op de spatwand.

Blind Gekocht Sint-Katelijne-Waver
Blind Gekocht Sint-Katelijne-Waver

Maatwerk tot in de perfectie

Het kookgedeelte aan de kant van de muur omvat een inductiekookplaat met daarboven de dampkap die netjes weggewerkt werd met laminaat. Het rooster erboven blaast de gefilterde lucht terug in de keuken. Zo is er geen directe buitenafvoer nodig. De omkadering van de dampkap is perfect op maat gemaakt en uitgevuld tot tegen de steunbalk. Dat kan alleen maar gerealiseerd worden door een keukenfirma die op maat werkt.

Links van het kookvuur heeft de interieurarchitecte een handige kast voorzien met een deur die naar boven klapt. Zo hebben Barteld en Jonas de keukenkruiden direct bij de hand. De ruimte onder het kookgedeelte is heel praktisch ingericht met tal van potten- en pannenladen, bestek- en opbergladen waar Barteld en Jonas hun kookgerief in kwijt kunnen.

22 mm dikke kastdeuren

Interieurarchitecte Kelly koos niet alleen voor een extra dik werkblad maar ook voor extra dikke kastdeuren. Het uitzicht van een keuken met kastdeuren in 22 mm dik is veel robuuster. De keuken ziet er niet alleen heel stevig uit, hij is het ook werkelijk!

Blind Gekocht Sint-Katelijne-Waver
Blind Gekocht Sint-Katelijne-Waver

Aparte kast met technische ruimte

In de hoek van de keuken, tegen het grote schuifraam, bevindt zich de technische installatie. Die werd vakkundig weggewerkt onderaan in een aparte kast met tip-on deuren. Het volstaat om tegen de kastdeur te tikken om ze te openen of te sluiten. Op die manier is de technische ruimte aan het oog onttrokken en kan de ruimte in de hoek van de keuken toch nog functioneel benut worden. Deze kast werd uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de keukenkasten, ook met blinkend laminaat binnenin voor een makkelijk onderhoud.

En dankzij het grote schuifraam hebben Barteld en Jonas veel contact met hun dieren. Daarom wordt hun gezellige Dovy-keuken ongetwijfeld hun favoriete plek om te vertoeven.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen