Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Steffi is een grote dierenvriend en daarom stelt ze haar hele huis open voor haar beestjes. Ze leeft echt voor en tussen haar dieren en daardoor cijfert ze zichzelf helemaal weg. Hoog tijd dus om de hulp in te roepen van Extreme Makeover Vlaanderen om een aparte plek voor haarzelf te creëren. De dieren worden gehuisvest op de benedenverdieping en Steffi palmt de bovenverdieping in.

Extreme Makeover Halen

Een echt loftgevoel

Een loftgevoel verwijst naar het leven in één ruimte. Die grote ruimte verdeel je in aparte, kleinere ruimtes door hoekjes te creëren en de beschikbare oppervlakte multifunctioneel in te delen. Op de eerste verdieping van Steffi’s huis werd een echt loftgevoel gecreëerd want zowel de woonkamer, keuken, slaapkamer als de badkamer werden samengebracht in één ruimte. Dat geeft een luchtig gevoel van openheid en vrijheid.

Vrolijke kleuren in de keuken

De keukenconsultant van Dovy tekende de keuken eerst uit in virtual reality en smukte het ontwerp alvast op met enkele vrolijke kleuren. De kastdeuren en het werkblad in zacht abrikoosroze laminaat zijn gedurfd. Ze vormen een prachtig geheel met de kolomkasten in laminaat met de look van natuureik.

Extreme Makeover Halen

Deze keuken in virtual reality

Bekijk deze keuken in 360°
Extreme Makeover Halen

De voordelen van een enkelwandige keuken

Om de ruimte optimaal te benutten koos Dovy voor een enkelwandige keuken. Alles wat Steffi nodig heeft in een keuken, bevindt zich langs één wand. En deze opstelling heeft meerdere voordelen. Zo heeft Steffi alle keukenbenodigdheden direct bij de hand. De loopafstanden zijn klein en het overzicht blijft makkelijk behouden.

Kolomkasten op maat

Het plaatsen van kolomkasten onder een schuine wand is geen sinecure. Daar komt veel maatwerk bij kijken want de kolomkasten moeten perfect passen onder het schuin dak. Daarom deed Extreme Makeover Vlaanderen beroep op de vakkennis en deskundigheid van Dovy. De kolomkasten werden niet alleen verlaagd en achteraan afgeschuind, ze werden ook aangepast aan de ruimte, zowel in de hoogte als in de diepte. Op die manier kreeg Steffi boven de koelkast en de ovens nog twee kastjes die openen met klapdeuren. Heel praktisch voor het opbergen van keukenspullen die ze minder vaak nodig heeft.

Extreme Makeover Halen
Extreme Makeover Halen

Kookplaat met geïntegreerde dampkap

Tegen een schuine wand is het niet mogelijk om een dampkap te installeren en daarom koos Dovy voor een inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap. Zo worden de kookdampen direct afgezogen op de plaats waar ze ontstaan. Ze passeren door een actieve koolfilter en worden door een opening in de onderkast weer de kamer ingeleid. In tijden van torenhoge energiefacturen kan dat tellen want hier blijft de warme lucht in huis. In de kast onder de kookplaat is er nog plaats voor een besteklade én een diepe pottenlade.

Steffi is in de wolken met haar nieuwe keuken, voor haar is het een plaats waar ze eindelijk volledig tot rust kan komen en tijd maken voor zichzelf.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen