Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Bavo en Kayleigh (Hasselt), die je kon zien in het tv-programma 'Huis Gemaakt', kozen voor een ruime keuken in wandopstelling met een slimme indeling voor efficiënt ruimtegebruik. Ze combineerden gitzwarte en laminaatkasten in donkere eik met crèmekleurige accenten, creëerden een koffiecorner en een ontbijthoek bij het raam. De mix van handvatloze en subtiele handvat-ontwerpen voegt een moderne touch toe.

Ruime keuken in wandopstelling

De woonruimte van Bavo en Kayleigh is lang en smal en daarom werd de keuken opgesteld langs één wand, gescheiden door twee kolomkasten in het midden. Langs de kant van het raam werd een gezellige ontbijthoek toegevoegd. De beschikbare ruimte is heel efficiënt ingedeeld en omvat veel opbergmogelijkheden.

Verlichting aan Verlichting uit
Huis Gemaakt - moderne keuken van Bavo en Kayleigh

Een prachtig kleurenpalet

De koffiecorner kreeg gitzwarte onderkasten in laminaat en een werkblad in laminaat met de look van donkerbruine eik. Daarnaast staan er twee kolomkasten met deuren in crèmekleurig laminaat. Ze vormen een mooie scheiding met het kook- en spoelgedeelte. Heb je erop gelet dat er een kleurwissel toegepast werd voor dit gedeelte? De onderkasten kregen hier de look van donkere eik en het werkblad is zwart. Om de harmonie te bewaren, eindigt de wandopstelling met 2 kolomkasten in crèmekleurig laminaat.

Handvat of niet?

Deze moderne keuken is een samenspel van 2 verschillende modellen: met en zonder handvat. De onderkasten van de koffiecorner en het kook- en spoelgedeelte zijn greeploze kasten. De kolomkasten daarentegen kregen een subtiel zwart handvatje. Het valt bijna niet op, maar is toch handig voor het openen van grote kastdeuren.

Huis Gemaakt - moderne keuken van Bavo en Kayleigh

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen