Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Tine en Nele houden van kleur in hun woning en dus ook in hun keuken. Daarom is het abrikooskleurig laminaat een perfecte aanvulling bij het laminaat in houtkleur. Maar er is meer. Ook de keukenopstelling is ongewoon. Door de immuniteitsziekte van Tine moest een deel van de keuken afgesloten kunnen worden. Zo bestaat hun keuken uit 2 afzonderlijke delen die samen één mooi geheel vormen.

Na Voor

Nood aan licht en kleur

Voor Tine, Nele en hun kinderen was de keuken meer dan een ruimte om te koken. Het was het hart van hun huis. Maar de oude keuken had vele beperkingen. Hij was versleten en voldeed niet meer aan hun behoeften. Een likje kleurrijke verf was niet genoeg om de ontbrekende lichtinval te compenseren. Het was dus hoog tijd voor een grondige verbouwing, rekening houdende met de ziekte van Tine.

Afsluitbare ruimte

Met Tines immuniteitsziekte en de daaruit voortvloeiende voedselallergie, was een afsluitbare keuken geen luxe, maar een absolute noodzaak. De gezondheid en het welzijn van het gezin stonden centraal in hun zoektocht naar een nieuwe keuken.

Keukenrealisatie Extreme Makeover Ravels - abrikooskleurige keuken met aparte bureauruimte
Keukenrealisatie Extreme Makeover Ravels - abrikooskleurige keuken met aparte bureauruimte

Virtual reality als blauwdruk

Dovy tekende de tweedelige keuken eerst uit in virtual reality. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat elke hoek, elke kastdeur en elk detail van de nieuwe keuken zorgvuldig bekeken kunnen worden. Zo krijg je een totaalbeeld van de nieuwe keuken. De details zijn zó levensecht dat je zelfs de verfijnde houtstructuur van de kastdeuren kan zien.

Kleurrijk laminaat

Aangezien Tine en Nele houden van kleur, was een kleurrijke keuken een voor de hand liggende keuze. De interieurarchitect koos voor een combinatie van abrikooskleurig laminaat met laminaat in een donkere houtstructuur. De bronskleurige, vierkante handgrepen maken het geheel compleet. De binnenkant van de kasten is afgewerkt met glanzend laminaat voor een makkelijk onderhoud. Ook hier komt het kleurenpalet terug. Een binnenkant in linnen wit voor de abrikooskleurige kasten en in linnen donkergrijs voor de wandkasten met houtstructuur.

Keukenrealisatie Extreme Makeover Ravels - abrikooskleurige keuken met aparte bureauruimte
2023 08 06_EMHE_RKeukenrealisatie Extreme Makeover Ravels - abrikooskleurige keuken met aparte bureauruimteavels_NA_LR_54

Hedendaagse blikvangers

De imposante Amerikaanse koelkast wordt geflankeerd door strakke, zwarte keukentoestellen en trekt de aandacht. Heb je erop gelet dat het keukeneiland en de kastenwand naadloos lijken over te gaan in de afsluitbare koffiehoek? Het is niet alleen het uiterlijk dat hier imponeert, ook modern comfort primeert, zoals bijvoorbeeld de dampkap die discreet ingewerkt is en vanop afstand te bedienen. In de keuken van Tine en Nele is er ook aandacht voor decoratieve elementen, op de legplank en in het open regaal.

Functionaliteit en veelzijdigheid

Er is een overvloed aan werkruimte op de werkbladen die vervaardigd zijn in hetzelfde abrikooskleurig laminaat. De mogelijkheid om de kastenwand in de aanpalende ruimte als bureauruimte te gebruiken, biedt naast functionaliteit ook veelzijdigheid.

Voor Tine en Nele is deze keuken het symbool van een nieuw begin. Het is een plek waar dromen, behoeften en esthetiek harmonieus samenvloeien.

Keukenrealisatie Extreme Makeover Ravels - abrikooskleurige keuken met aparte bureauruimte

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen