Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Als het aan Isabel lag, dan zou ze verschillende Dovy-keukens laten plaatsen want ze vindt ze stuk voor stuk práchtig. Samen met haar man bezocht ze de toonzaal in Waregem en hun keuze viel op een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke keuken met veel opbergruimte en enkele praktische extra’s. Ze was zó enthousiast na de plaatsing van haar nieuwe keuken dat ze zich prompt inschreef voor deelname aan een wedstrijd en… ze won de finale van de “Beste Dovy-chef van Waregem”.

Aangename winkel en een goed gevoel

Toen Isabel en haar man hun huis kochten, stond er een keuken in, maar die was helemaal niet naar wens. Op aanraden van hun buurvrouw bezochten ze de Dovy-toonzaal in Waregem en ze waren onmiddellijk enthousiast. “Een kleurrijke, aangename winkel met heel veel keuze. Na een verkennend bezoek kwamen we buiten, we keken naar elkaar en wisten onmiddellijk dat het goed zat, dat gaf ons een goed gevoel.”, zo omschrijft Isabel het.

Keuken met ruim kookeiland en glazen wandkast
Keuken met ruim kookeiland en glazen wandkast

Eerlijk advies en goede begeleiding

“Onze nieuwe keuken is een combinatie van verschillende zaken die we in de toonzaal zagen. We hebben alle elementen samen met de verkoper overlopen en hij heeft ons geholpen in onze keuzes. Hij gaf eerlijk zijn mening wat er haalbaar was in onze keukenruimte. Als er iets niet mogelijk was, dan kregen we opties. We moesten ons van niets aantrekken en werden regelmatig geïnformeerd over de stand van zaken want we hebben eigenlijk alles uit handen gegeven: de elektricien, loodgieter, vloerder en schilder. Maar alles is vlot verlopen en de werken volgden elkaar perfect op”, zegt Isabel.

Een kookeiland, schuifkast en glazen wandkast op maat gemaakt

Isabel somt haar verlangens op: “We wilden een kookeiland met aanpalende eettafel, zonder niveauverschil, heel veel opbergruimte en een blikvanger in onze nieuwe keuken. De inductiekookplaat bevindt zich dicht bij de combi-oven en combi-stoomoven en dat is makkelijk. Ik hoef me maar om te draaien om iets in de oven te steken.” Over het onderhoud van haar nieuwe keuken is Isabel vol lof: “Het werkblad is in laminaat, dat is zeer makkelijk in het onderhoud. Daarom kozen we ook voor kastdeuren in laminaat, in een zachte cashmere-kleur.”

“De schuifkast is een mooie aanwinst in de keuken. Onderaan staat ons koffietoestel constant ingeplugd. We schuiven de deuren dicht en alles is weggestoken. Dat geeft een proper gevoel.”

“De glazen wandkast met smeedijzer hebben we gezien in toonzaal en we waren onmiddellijk verkocht. Dit wordt onze blikvanger, zeiden we tegen elkaar. Eigenlijk doe je de meeste ideeën op in de toonzaal zelf.”

Keuken met ruim kookeiland en glazen wandkast
Keuken met ruim kookeiland en glazen wandkast

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Hoe denkt Isabel over de prijs/kwaliteitsverhouding van een Dovy-keuken? Isabel verklapt ons dit: “Als we vrienden uitnodigen, dan krijg ik regelmatig te horen: “Amai, wat een prachtige keuken!”, direct gevolgd door de vraag: “Heeft veel geld gekost zeker?” Ik antwoord dan: “Kwaliteit kost sowieso geld en de prijs is rechtvaardig voor deze ruime keuken die volledig naar wens is, inclusief de apparaten, de goede begeleiding én het advies. Ga zelf eens langs in een Dovy-toonzaal om prijs te laten maken, dan weet je onmiddellijk of het je bevalt. De discussie wordt dan direct stilgelegd.”

Wedstrijddeelname

Met een guitige lach vertelt Isabel ons een grappige anekdote. “Tijdens één van onze keukengesprekken met de verkoper kwam het onderwerp op een wedstrijd “De beste Dovy-chef van Waregem”. Ik reageerde enthousiast: “Ik zou dat wel doen!” en schreef me in, terwijl ik enkel maar worst met bloemkool kan klaarmaken. Wat nu? Ik met mijn grote mond altijd … Welke hulplijn ga ik inroepen? Ik belde de oom van mijn man en vroeg of hij me wilde assisteren. Het is te zeggen, op de dag zelf zou ik hém wel assisteren want hij is een heel goeie hobbykok. We zijn samen in dit avontuur gestapt en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb veel bijgeleerd en me goed geamuseerd. En … we wonnen uiteindelijk de finale en kaapten de hoofdprijs weg: een heerlijk etentje in een sterrenrestaurant.”

Keuken met ruim kookeiland en glazen wandkast

Enkele quotes van de klant

“We wisten onmiddellijk dat ons gevoel goed zat”

“Hier hadden we onmiddellijk een goed gevoel bij”

“We zijn buitengekomen, we keken naar elkaar en wisten direct, dat is het!”

“Als je bij Dovy je gedacht niet vindt, dan vind je het nergens”

“Bij Dovy luistert men naar wat de klant écht wil”

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen