Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Voor hobbykok Michael is koken een echte passie. Een goed uitgeruste en praktisch ingerichte keuken was dan ook een must in hun nieuwe stekje in Overijse. De oude keuken was aan vervanging toe en maakte plaats voor een tijdloze keuken waarin hij en zijn echtgenote Sandra zich helemaal kunnen uitleven.

Scandinavische keukenstijl

Michael en Sandra kozen resoluut voor een keuken in Scandinavische stijl, een ware trend die tot op vandaag zeer populair is. Deze stijl kenmerkt zich vooral door z’n minimalistisch en tijdloos design, gecombineerd met natuurlijke materialen.

De witte keukenkasten in kerngekleurd frontlaminaat zorgen voor een elegante toets en stralen een gevoel van rust uit. Ideaal om in thuis te komen na een drukke werkdag en dat is nu net wat Sandra en Michael voor ogen hadden. Om de keuken een natuurlijke toets te geven werd er gekozen voor een werkblad in laminaat met houtstructuur. Hetzelfde materiaal komt ook terug aan de zijkant van de zwarte kastenwand waar legplankjes werden voorzien. Ideaal om enkele leuke spullen uit te stallen zoals boeken, fotokaders en zelfs de prachtige pilotenpet van Sandra.

Scandinavische keuken
Blind Gekocht Overijse - kastenwand

Strakke zwarte kastenwand

Donkere kleuren contrasteren mooi met lichte materialen zoals hout en wittinten. De kastenwand met kastdeuren in zwart frontlaminaat zijn afgewerkt met een topmat finishing. Dit zorgt ervoor dat het materiaal minder gevoelig is voor vingervlekken.

Om de inkijk vanuit de woonkamer en het zicht op de zwarte kastenwand te beperken, werd er gebruik gemaakt van decoratieve rekjes met dezelfde houtstructuur als het werkblad.

Een goed uitgeruste en praktische keuken

Om de opbergruimte in deze keuken zo optimaal mogelijk te benutten werd er gekozen voor tal van praktische oplossingen. De hoekkast met ingebouwde draaimand is zeer handig en ideaal om bvb. potten en pannen in op te bergen. Deze kast zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat. Daarnaast werd er in de witte onderkasten ook een dubbele pottenlade met binnenlade voorzien. Op die manier werd er extra ruimte gecreëerd en blijft het servies binnen handbereik.

Ook het gemak en comfort van deze trendy keuken werden in de kijker geplaatst. Zowel de combi-oven als de pyrolyse oven zijn perfect geïntegreerd in de zwarte kastenwand. Beide toestellen zijn binnen handbereik, wat de ergonomie alleen maar ten goede komt.

Blind Gekocht Overijse - praktische opbergruimte
DOVY OVERIJSE-020.jpg

Dampkap geïntegreerd in de kookplaat

Om het zicht op de tuin niet te belemmeren tijdens het koken kozen Michael en Sandra voor een innovatieve oplossing: een dampkap geïntegreerd in de kookplaat. Dit is een ware revolutie in de keukenmarkt. Geïntegreerde dampkappen staan garant voor efficiëntie, design en kwaliteit. De dampkap die in deze keuken geïnstalleerd werd, voert de dampen via een traditionele afvoer naar buiten. Maar er bestaan ook andere systemen en modellen naargelang ieders behoefte en mogelijkheden.

Walhalla voor hobbykok Michael

Met deze goed uitgeruste keuken heeft hobbykok Michael alles in huis om samen met zijn echtgenote Sandra heerlijke gerechten te bereiden. We wensen het koppel veel gezellige kookmomenten toe!

Blind Gekocht Overijse - praktische opbergruimte

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen