Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Ana en Enis presenteerden een stijlvolle wandkeuken in het tv-programma 'Huis Gemaakt'. Deze keuken beschikt over een kookeiland die optimaal gebruik maakt van hun smalle, maar lange keukenruimte. De trendy natuurkleuren, zoals eucalyptusgroen en zachte houttinten, zijn prominent aanwezig. Hun design combineert moderne en klassieke elementen met dubbele kaderdeuren en luxe goudkleurige accenten, wat de keuken een unieke en verfijnde uitstraling geeft.

Wandkeuken in combinatie met kookeiland

In de lange, smalle keuken was er zowel plaats voor een wandgedeelte als voor een kookeiland met zitgedeelte. Dat is pas optimaal gebruik maken van de ruimte! De koelkast en ovens bevinden zich in de kolomkasten, het spoelgedeelte tegen de muur.

Huis Gemaakt - de wandkeuken van Ana & Enis
Huis Gemaakt - de wandkeuken van Ana & Enis

Natuurkleuren zijn dé trend van 2024

Tinten in natuurkleuren zijn op en top trendy. Aardekleuren, verschillende houttinten en alle soorten groen doen hun intrede. Ana en Enis kozen resoluut voor kastdeuren in een modieus eucalyptusgroen. Het werkblad in laminaat in een zachte houttint past er perfect bij.

Dubbele kaderdeuren met luxueuze accenten

De stijl van deze keuken is een verfijnde mix van modern en klassiek. De eyecatchers zijn de gelakte kastdeuren met een dubbele kaderdeur en de goudkleurige accenten. De kleine ronde handvatjes zorgen niet alleen voor extra comfort bij het openen van de kastdeuren, ze brengen ook een luxueuze toets in huis, net zoals de goudkleurige kraan.

Huis Gemaakt - de wandkeuken van Ana & Enis

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen