Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Dochter Lien heeft haar eigen stekje op de eerste verdieping van de woning in Brugge, terwijl mama Christine beneden haar intrek heeft genomen. Lien heeft zo haar eigen stijl en wensen. Ze houdt van kleur in de woning en kiest dan ook zonder aarzelen voor een kleurrijke keuken in abrikooskleurig laminaat met een goudkleurige toets. Gedurfd maar heel mooi!

Blind Gekocht - Keuken Lien - overzicht keuken

Kleur in huis

Een sneeuwwit interieur, dat is niet aan Lien besteed, dat vindt ze modern maar te klinisch. Een zacht kleurtje in huis mag wel en dat zachte aspect wordt in de ganse woning doorgetrokken, zowel in de woonruimte als in de keuken.

Enkelwandige keuken

De keukenruimte op zich is niet zo groot en daarom tekent de keukenconsultant een enkelwandige keuken, ook wel lineaire keuken genoemd. Dat is een keuken waarbij de kasten en toestellen op één rechte lijn liggen. Van links naar rechts zien we de multifunctionele oven met koelkast eronder, het kookfornuis met geïntegreerde dampkap en de spoelbak.

Verlichting aan Verlichting uit
Verlichting aan Verlichting uit

Alle essentiële keukenelementen op één lijn

Een enkelwandige keuken is ideaal voor smalle ruimtes en heeft als voordeel dat het fornuis, de spoelbak en de koelkast op één lijn liggen. Zo gebeuren ook alle handelingen op één lijn en ligt alles kortbij en binnen handbereik. In de onderkasten is er plaats voor een vaatwasser en twee ruime pottenladen onder het kookvuur. Om extra opbergruimte te creëren worden bovenkasten toegevoegd die minder diep zijn dan de onderkasten. Zo heeft Lien vrije hoofdruimte tijdens het koken en afwassen en kan ze daar het dagelijks servies in opbergen.

Laminaat in abrikooskleur

Uit de kleurrijke collectie van Dovy koos de keukenconsultant resoluut voor een zachte abrikooskleur. Dat is jong en gedurfd, maar heel mooi in combinatie met zwarte toestellen, een zwarte spoelbak en dito kraan. Voor een exclusieve en luxueuze toets als afwerking, voegt de keukenconsultant er nog goudkleurige handgrepen aan toe. Dat zijn echte eyecatchers! Ook het werkblad is in hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur. Het vormt samen met het keukenblok één mooi geheel.

Blind Gekocht - Keuken Lien - roze onderkasten
Blind Gekocht - Keuken Lien - ontbijthoek keuken

Ontbijttafel

Naast het raam, dat voor de natuurlijke lichtinval zorgt in de keuken, is er nog plaats voor een kleine maar gezellige ontbijthoek. Uiteraard in dezelfde lieflijke abrikooskleur als de keukenwand. Voor een makkelijke doorgang, worden de hoeken van de ontbijttafel afgerond. En als klap op de vuurpijl komt er boven de ontbijttafel nog een wandplank om decoratie op te plaatsen. De wandplank is vanzelfsprekend in abrikoosroze, de lievelingskleur van Lien.

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen