Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

De keuken van Nele en Dries dateerde al van vele jaren geleden. Het was een smalle, donkere keukenruimte zonder ramen die direct aansloot bij de wasplaats. Hoog tijd dus voor een ingrijpende verandering. De muur tussen de living en de oude keuken werd gesloopt om één grote ruimte te creëren. De wasplaats moest plaats maken voor een aparte wijn- en koffiecorner. Zo maakte Dovy er een gezellige, ruime keuken van.

Ons huis/nieuw huis - Keuken Nele & Dries - ruime, vierdelige keuken - keukeneiland en kastenwand

Kastenwand in laminaat met houtlook

De nieuwe keuken wisselde van richting ten opzichte van de oude keuken. Tussen beide muren werd de ruimte ingepalmd door een grote kastenwand met ingebouwde oven en microgolf. Om het geheel luchtig te houden werd aan de rechterzijde plaats opengelaten. Hier komen twee wandplanken in hetzelfde materiaal als de kastenwand. Handig om er enkele decoratieve elementen of plantjes op te plaatsen. Dat geeft direct een open gevoel. En het is altijd leuk om tijdens het afwassen snel een blik te werpen op enkele familie- of vakantiefoto’s die op de wandplanken staan.

De volledige kastenwand en het werkblad aan de spoelbak zijn vervaardigd uit laminaat en kregen een sublieme houtlook in een lichte tint. Dat past perfect bij de vloer.

Gezellig kook- en ontbijteiland

Om eenheid te creëren werden ook de onderkasten van het kookeiland vervaardigd in laminaat met dezelfde houtprint. Een wit werkblad in laminaat maakt het eiland compleet want een houtprint en wit vormen samen een mooie combinatie met een Scandinavische invalshoek. Heb je erop gelet dat er ook kastruimte voorzien is aan de voorzijde van het eiland? Daarnaast is er zitruimte voorzien om gezellig met vrienden een aperitiefje te drinken terwijl de kok aan het werk is.

Ons huis/nieuw huis - Keuken Nele & Dries - ruime, vierdelige keuken - overzicht Scandinavische keuken
Ons huis/nieuw huis - Keuken Nele & Dries - ruime, vierdelige keuken - houten meubel coffee corner

Aparte ruimte voor wijn- en koffiecorner

Net naast de keuken zien we een wandkast met de wijnkoeler die op hoogte geïntegreerd is. Makkelijk om snel een fles wijn te kiezen die perfect op temperatuur is en past bij een heerlijk gerecht. Of ’s morgens snel twee kopjes verse koffie zetten in de koffiecorner en er samen van genieten aan het kookeiland. Dat kan allemaal.

Zowel de wandkast met de wijnkoeler als de koffiecorner maken deel uit van de ruime keuken en dat merk je doordat hier ook hetzelfde laminaat met houtlook gebruikt werd.

Onderhoudsgemak troef

Als je zo’n ruime keuken met wijn- en koffiecorner gemakkelijk wilt onderhouden, dan is de keuze van het materiaal snel gemaakt. Laminaat aan de buiten- én binnenzijde want laminaat heeft een gesloten oppervlak. Er kan geen vuil intrekken, dus het is zeer hygiënisch. Het is een hard materiaal dat duurzaam is en beschikbaar in veel verschillende kleuren, zoals deze prachtige houtlook. En weet je wat meer is? Voor kastdeuren, werkbladen en spatwanden is laminaat de meest budgetvriendelijke oplossing. Mooi meegenomen!

Ons huis/nieuw huis - Keuken Nele & Dries - ruime, vierdelige keuken - wit werkblad houten kasten

Bekijk de keuken van Nele en Dries uit Affligem in Virtual Reality

3d-ontwerp bekijken

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen