Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

De woning van de familie Vande Velde heeft een open karakter om optimaal te genieten van de prachtige omgeving. Hier komt de familie tot rust na een drukke werkdag. De grote keuken is de favoriete plaats waar het gezin elke avond samenkomt. Ze hebben lang getwijfeld over de details, gewikt en gewogen maar de initiële ideeën over de opstelling zijn steeds dezelfde gebleven.

Een ruime kastenwand en een lang keukeneiland als basisopstelling

Toen de familie de Dovy-toonzaal in Oudenaarde binnenstapte, wist mevrouw perfect wat ze wou. “Het moest een grote keuken zijn met veel hoge kasten in een strakke blok waar niets zichtbaar blijft staan. Zelfs de koffiezet moest weg in de kast. We wilden veel opbergruimte met grote laden waar veel gerief in kan maar ook een keuken waarin geleefd mag worden, een plaats waar we ons als gezin thuis voelen en waar we elke dag met plezier kunnen vertoeven.”, vertelt mevrouw. “Weet je, we zijn in totaal bij drie partijen langs geweest, maar Dovy heeft ons het meest kunnen overtuigen. Het eerste contact bij Dovy was top. En net dat contact is het belangrijkste geweest waarom we uiteindelijk voor Dovy gekozen hebben.”

Klantengetuigenis Vande Velde - Schiettecatte
Klantengetuigenis Vande Velde - Schiettecatte - matzwarte keuken

Twijfels over de inkleding

“Er is veel veranderd sinds onze oorspronkelijk ideeën, maar de opstelling is steeds dezelfde gebleven. We hebben wel lang getwijfeld over de kleur van de keuken. Willen we wit? Willen we zwart? Wat met de indeling van de kastruimte? Plaatsen we een wijnkoeler of niet? Welke materialen kiezen we? Nemen we een tafel aan het 6 meter lange werkblad of niet? Welk materiaal verkiezen we voor het werkblad? Heel veel vragen. Maar we voelden ons op ons gemak bij die jonge keukenconsultant. Hij heeft zeer veel naar ons geluisterd en ons perfect begeleid. Het voelde aan alsof wij met een vriend babbelden. Hij heeft ook veel moeite in ons moeten steken, daar ben ik mij van bewust (lacht).”

Gitzwart laminaat en een werkblad in Dekton

“Na kennismaking met de verschillende materialen en kleuren, viel onze keuze op een gitzwart laminaat en dat hebben we ons nog geen moment beklaagd. We hebben datzelfde materiaal ook in de living doorgetrokken om eenheid te creëren. En met twee kleine kindjes in huis zochten we een werkblad waarop geleefd mag worden. Op deze zwarte Dekton mogen ze snijden, chocomelk of fruitsap morsen, ze moeten niet bang zijn om zich uit te leven.”

Klantengetuigenis Vande Velde - Schiettecatte - keuken met laminaat & Dekton
Klantengetuigenis Vande Velde - Schiettecatte - open keuken

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Op de vraag waarom de familie Vande Velde Dovy zou aanbevelen, zegt mevrouw: “Omdat het materiaal onderhoudsvriendelijk is. Omdat Dovy mooie, superstrakke keukens creëert en ook omwille van het uitnodigend karakter van de showroom. De prijs is misschien iets hoger, maar de kwaliteit is beter en uiteindelijk betaal je voor kwaliteit. Wij leven dagelijks in onze keuken en dus is kwaliteit voor ons uiterst belangrijk.”

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen