Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Peter Van Asbroeck was te gast bij Simone en Omer uit Beverlo. Ze kozen voor een nieuwe keuken en nodigden Peter uit voor een gezellige babbel en een stuk taart.

Klantgetuigenis Simone en Omer uit Beverlo

Grote dampkap en gebruiksgemak

Het feit dat alles nieuw is in de keuken vindt Simone veel plezanter. Vooral de ruime, grote dampkap valt bij haar in de smaak.
Omer daarentegen is meer gewonnen voor het functionele aspect in de keuken. De hoekkast waarin alle potten en pannen netjes opgeborgen worden, geniet zijn voorkeur. En vooral omdat men niet te ver moet reiken om potten en pannen uit de kast te halen, want ze komen zo naar je toe als je de kast opentrekt.

Ruimer fornuis

Wat het fornuis betreft, dat was liefde op het eerste gezicht voor Simone en Omer. Het Falcon fornuis met 5 kookbekkens biedt meer plaats voor de potten, is breder, ruimer en gerieflijker dan het vorige kookfornuis.

Klantgetuigenis Simone en Omer uit Beverlo
Klantgetuigenis Simone en Omer uit Beverlo

Granieten werkblad

Voor het werkblad, hebben Simone en Omer het advies van de keukenexpert opgevolgd en ze zijn er heel tevreden over. Hun granieten werkblad is heel praktisch en makkelijk in onderhoud.

En dan nu... genieten!

Hun leven is veranderd sinds de plaatsing van de nieuwe keuken en vooral Omer ondervindt dit. Hij zette een stap in de moderne tijd en koos resoluut voor een vaatwas.

Peter keurt de keuken en ziet dat het goed is. Het koppel is tevreden, zowel over het werkblad in graniet, als het hoekkastsysteem, de vaatwas. En met de tafel die aansluit op het werkblad hebben ze er een gezellige zitplaats bij.

Klantgetuigenis Simone en Omer uit Beverlo

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen