Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Klantgetuigenis Violette en Mark Westende
Geplaatst op 21 september 2022 17:01 in Dovy-nieuws

Ons initiatief voor jouw koopkracht

Gas- en elektriciteitsprijzen swingen momenteel de pan uit. Grondstoffen worden schaarser met als gevolg dat de prijzen almaar stijgen. De leveranciers rekenen die hogere prijzen door aan de consument. Ook Dovy kende noodgedwongen al enkele prijsstijgingen want de prijzen van de grondstoffen, toestellen en materialen bleven het afgelopen jaar stijgen. Maar als je nu je droomkeuken bij Dovy bestelt, dan blijft jouw prijs voor 2 jaar vast.

Dovy hanteert al enige tijd 2 jaar prijsvastheid en dat is niet het enige initiatief om onze klanten te beschermen. Door middel van onze 9 beloftes proberen we het verschil te maken voor onze klanten.

Klantgetuigenis Violette en Mark Westende
Energiezuinig omgaan met verbruik

Dovy draagt zijn steentje bij

Tegenwoordig heeft iedereen de mond vol van de dure gas- en elektriciteitsprijzen. De media slaan er ons dagelijks mee om de oren en doemscenario’s over de komende winter worden gretig in diezelfde media uitgesmeerd. Het is inderdaad zo dat veel mensen met een bang hart de komende wintermaanden tegemoet gaan. De overheid bekijkt hoe ze de bevolking kan beschermen tegen deze steeds hogere energieprijzen.

Maar ook Dovy wil zijn steentje bijdragen en bekijkt op welke manier de stijgende prijzen voor de productie van jouw droomkeuken zoveel mogelijk beperkt kunnen worden.

Zelf proberen om energie uit te sparen? Bekijk onze tips om energie in de keuken uit te sparen.

Dovy stabiliseert de prijs van je keuken

Dovy heeft al jarenlang goede afspraken met zijn leveranciers van materialen, grondstoffen en toestellen. Correcte prijsafspraken waren altijd aan de orde. Door de beperkende coronamaatregelen, de oorlog in Oekraïne en de stijgende grondstofprijzen was het moeilijk om deze prijsafspraken te blijven handhaven en daardoor kwamen er onlangs enkele prijsstijgingen van de keukens.

Het was dus nodig om de prijsafspraken te herzien en de consument meer zekerheid te bieden. Daarom kiest Dovy ervoor om de prijs van je nieuwe keuken 2 jaar lang vast te zetten.

Klantgetuigenis Maarten en Katrijn uit Izegem
Verkoper

Prijs bij bestelling blijft 2 jaar vast

Als je je nieuwe keuken bij Dovy bestelt, dan krijg je nog ruimschoots de tijd om hem te laten plaatsen. 2 jaar om precies te zijn. Waarom zou je dat doen? Wel, er kan nog van alles tussenkomen, zeker bij verbouwingen of nieuwbouwprojecten. De vloerder heeft vertraging, de sanitaire installatie wordt verlaat, de elektriciteitswerken worden uitgesteld of laten op zich wachten. Of, in het slechtste geval, stijgt de prijs van de keuken van je dromen.

Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een keukenleverancier die je zekerheid en prijsstabiliteit biedt. Als je je keuken hebt besteld aan een afgesproken prijs, dan hebben prijsstijgingen in de komende 2 jaar geen invloed op jouw prijs. Dat zijn pas correcte prijsafspraken!

Twijfel je toch nog? Je kunt altijd wijzigingen aanbrengen tot op het moment dat je nieuwe keuken in productie gaat.

Wat bepaalt de prijs van een keuken?

Hoeveel kost een keuken?

Lees meer
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.