Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
fenix-werkblad-nieuwigheid-bij-dovy-k100
Geplaatst op 3 augustus 2020 16:02 in Trends & nieuwigheden
fenix-werkblad-k100

Innovatief plaatmateriaal

Een keukenwerkblad en -tafel wordt dagelijks intensief gebruikt: ’s morgens de boterhammen smeren voor het gezin, ’s middags een snelle lunch klaarmaken, ’s avonds maken de kinderen hun huiswerk aan de keukentafel en daarna met het ganse gezin reikhalzend uitkijken naar het avondmaal dat aan de keukentafel genuttigd wordt. Groenten snijden, gerechten klaarmaken, genieten van een aperitiefje, in het weekend koken voor de vrienden. Alles gebeurt op en rond het keukenwerkblad. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken qua materiaal. Fenix® is zeer geschikt als werkblad. Het is sterk, duurzaam, goed bestand tegen stoten en krassen, hygiënisch door zijn gesloten oppervlak en heeft een hoge vochtbestendigheid.

Het Fenix® plaatmateriaal kunnen we kort omschrijven als innovatief plaatmateriaal voor je keuken en interieur in het algemeen. Fenix® vormt een belangrijke technische innovatie door zijn oppervlakte op basis van een nieuwe generatie acrylharsen. Deze unieke oppervlakte van Fenix® combineert een extreem matte uitstraling met een zijdezacht gevoel.

Mat, matter, matst

In de keukenwereld is er geen enkel ander materiaal dat zo mat is als Fenix®. De super matte afwerking staat heel chic in een eigentijdse, moderne keuken. Zeker in combinatie met witte keukenkasten is een donker Fenix® werkblad een absolute topper. Dankzij deze matte afwerking is er slechts een zeer lage lichtreflectie op het werkblad, wat je ogen ten goede komt als je werkblad door de felle zomerzon beschenen wordt.

werkblad Fenix
werkblad Fenix nieuwigheid bij Dovy Keukens

Een zijdezacht en warm gevoel

Ja, het is belangrijk hoe je werkblad aanvoelt. Je wrijft er immers elke dag lichtjes met je handen tegenaan tijdens je werkzaamheden. Denk maar even hoe jij als klant een nieuw werkblad kiest in de toonzaal. Juist, je wrijft er eens met je hand over om te weten hoe het aanvoelt. Bij een werkblad in Fenix® weet je onmiddellijk dat je het goed aanvoelt. Je wrijft erover en krijgt een superzacht en warm gevoel. Dat is het! Het ideale werkblad.

Geen zichtbare vingervlekken meer

Een werkblad wordt heel regelmatig aangeraakt en daarom is het van belang dat er niet overal vingerafdrukken achter blijven. Je wil immers niet elke dag met je poetsdoek rondlopen om het werkblad terug schoon te maken. Geen nood! Fenix® materiaal heeft een meerlaagse coating waardoor vingervlekken geen kans krijgen om zich te hechten. Praktisch en proper.

Je werkblad terug proper maken na een uitgebreid diner met vrienden of een wild feestje van de tieners? Fenix® heeft geen speciaal onderhoud nodig: alleen schoonmaken met een vochtige doek met warm mater of een mild reinigingsmiddel. Eenvoudig en efficiënt.

Fenix nieuw werbklad bij Dovy Keukens
witte keuken met Fenix werkblad

Herstel zelf kleine krasjes

Je komt thuis van een drukke werkdag en gooit je sleutelbos achteloos op het keukenwerkblad. Ze glijden een stukje verder en maken kleine krasjes. Je schuift je volle boodschappentas over tafel en er krast wat vuil of zand eronder. De metalen voetjes onderaan je handtas maken krasjes op het tafelblad. Een metalen vork valt per ongeluk uit je handen en maakt een kras in het werkblad. Oei, wat nu? Als je een donker Fenix® werkblad hebt, hoef je je geen zorgen te maken want kleine, oppervlakkige krasjes kun je thermisch herstellen. Gebruik een strijkijzer en een vochtige (hand)doek en weg zijn de krasjes. Magisch.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.