X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

Nieuwtjes over Dovy

Kastdeuren in 24 mm dikte

Exclusief bij Dovy : kastdeuren in scarved oak

Zwarte keukens zijn dé trend van 2018

Winnaars 'Win uw keuken' - Limburg

Winnaar 'Win een Belvilla-vakantie'

De winnaar van de wedstrijd 'Win een droomvakantie' is bekend!

Dovy sponsort 'Chef in je Oor'

Winnaars 'Win uw keuken'

Winnaar wedstrijd 'Win een Dovy-keuken' i.s.m. Ik ga Bouwen

Winnaars kleurwedstrijd Open Bedrijvendag

Winnaars 'Win uw keuken' bij Dovy Naninne (Namen)

Dovy opent nieuwe toonzaal te BRUGGE

Al eens gedacht aan een keuken met glas?

De nieuwe keukenlijn van Dovy

Verlaagd BTW-tarief naar 6% tot eind 2015

Recepten van Peter Van Asbroeck - Dovy Mechelen 25/10

Recepten van Curd Velghe - Dovy Roeselare 25/10

Recepten van Luc Verhulst - Dovy Roeselare 18/10

Recepten van Piet Huysentruyt - Dovy Tienen 20/9

Recepten van Marc Costers - Dovy Turnhout 13/9

Recepten van Tom Caubergs - Dovy Tienen 12/9

Recepten van Tom Caubergs - Dovy Tienen 12/9

ASPERGERISOTTO MET ZALM

Ingrediënten (voor 4 personen) : 
- 1 ui
- 1 bussel witte asperges
- 4 schijfjes gerookte zalm
- vetstof
- 1 bosje basilicum
- 1 bosje dille
- 1 bosje bieslook
- 1 bosje kervel
- 8 el geraspte Parmezaanse kaas
- 6 dl groentenbouillon
- 2 dl droge witte wijn

Bereiding : 
- Schil de ui en snijd hem fijn. Stoof de ui aan in een beetje gesmolten vetstof.
- Schil de asperges en snijd ze schuin fijn. Stoof ze samen met de ui even aan. Voeg na enkele minuten de rijst toe en meng goed door elkaar.
- Blus met de witte wijn en laat deze 4 minuten verdampen. Voeg dan de groentenbouillon toe en laat heel rustig garen tot de groentenbouillon opgenomen is en de rijst beetgaar is. Zet van het vuur af en laat enkele minuten rusten.
- Roer er de helft van de Parmezaanse kaas onder en laat even trekken.
- Hak de kruiden fijn en meng ze onder de risotto.
- Serveer de risotto in een diep bord, overstrooi met geraspte Parmezaanse kaas en werk af met de gerookte zalm en extra verse kruiden.



HASSELTSE SPECULAAS

Ingrediënten (voor 60 à 65 stuks) : 
- 1500 g bloem
- 1000 g donkere kandijsuiker
- 2 kl kaneelpoeder
- 1/2 kl gemalen kruidnagel
- 3 kl natriumbicarbonaat (maagzout)
- 1/2 el nootmuskaat (afgestreken)
- 4 eieren
- 1 tas lauwe koffie
- 500 g roomboter

Bereiding :
- Meng de bloem, kandijsuiker, kaneel, kruidnagel, natriumbicarbonaat en nootmuskaat goed onder elkaar.
- Maak vervolgens een kuiltje en voeg de eieren, koffie en roomboter toe.
- Kneed alles tot een homogene massa en laat daarna enkele uren rusten.
- Maak bolletjes van +/- 50 g en druk ze een beetje plat. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak ze in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende ongeveer 20 minuten.



TORTILLAS MET VLEESREEPJES

Ingrediënten (voor 4 personen) : 
- 3 rode uien
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 avocado
- 1 citroen
- 2 lente-uitjes
- 4 el olijfolie
- 1/2 el Mexicaanse kruiden
- 400 g rundvleesreepjes
- Pezo
- 8 tortillawraps
- 200 ml pittige salsa (pot)
- 150 g geraspte cheddarkaas
- aluminiumfolie

Bereiding : 
- Pel de uien en snijd ze in partjes.
- Was de paprika's, maak ze zuiver en snijd ze in lange, dunne repen.
- Halveer de avocado, haal de pit eruit en trek de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel met wat vers citroensap om oxidatie te voorkomen.
- Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in schuine ringetjes.
- Doe 2 el olijfolie in een pan en bak hierin de uien en de paprikareepjes. Kruid met peper en zout.
- Meng de vleesreepjes met 2 el olijfolie, Mexicaanse kruiden, peper en zout. Bak het vlees op een hoog vuur.
- Verwarm de tortilla's op aluminiumfolie in de oven tot ze zacht zijn.
- Verdeel het paprika-uit-mengsel, het vlees, de avocado en de lente-uitjes over de tortilla's. Lepel er de salsa over en bestrooi met de geraspte cheddar-kaas.
- Rol de tortilla's op en verpak ze in aluminiumfolie.
- Verwarm ze in de oven tot de kaas gesmolten is.
- Je kan ze ook gewoon oprollen en tussen een contactgrill bakken. Dan heb je geen aluminiumfolie nodig.



GESTOOMDE KABELJAUW MET WITTE KOOL

Ingrediënten (voor 4 personen) : 
- 4 kabeljauwhaasjes
- 1/2 witte kool
- 100 g gerookte spekblokjes
- 1 Spaanse peper
- 1 teentje look
- 1 el agavesiroop
- 1 kl witte wijnazijn
- 1 kl sojasaus
- 1/2 visbouillonblokje
- 1 laurierblad
- rozemarijn

Bereiding : 
- Kruid de kabeljauw met peper en zout.
- Leg er de laurier en de rozemarijn op.
- Stoom de kabeljauw 3 minuten op 100°C
- Snijd de kool fijn en stoof aan in wat Alpro bakken & braden.
- Voeg er de look en de peperoni bij, ook het spek mag erbij.
- Laat mooi aanstoven gedurende 5 minuten.
- Voeg agavesiroop, witte wijnazijn, sojasaus & bouillon toe.
- Laat nog een minuutje doorstoven.
- Serveer samen.

Recepten van Peter Van Asbroeck

Tendensreportage met Dovy-klanten in de hoofdrol

Gene stress op Stories TV

De troeven van wenglor charmeren Dovy Keukens

Dovy Keukens opent nieuwe toonzaal te Sint-Genesius-Rode

Woondromen op Libelle TV, in samenwerking met Dovy

Nieuw en uniek : kerngekleurd frontlaminaat

Keukentip : wat met vieze geurtjes in uw koelkast?

Dovy verkozen tot meest klantgerichte onderneming

4 nieuwe kleuren composiet

Indraaischuifdeuren hebben een verrassend effect!

Heerlijke recepten van Piet Huysentruyt

Nieuw en exclusief bij Dovy : frontlaminaat

Nieuw in het gamma : volkern werkbladen

Keukens in hoogglanslak : een echte trend!

Kant-en-klaar kokend water met de Quooker

Dovy als 'Fabriek van de Toekomst'

Copyright 2017 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso
Gratis advies aan huis
Vraag een gratis prijsofferte
Gratis Dovy-magazine aanvragen
Inschrijven nieuwsbrief
Zoek een Dovy-winkel
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op ons Youtube-kanaal
Abonneer u op onze RSS-feed
Volg ons op Google Plus