Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Unieke maatkeukens

Ons huis/nieuw huis - Keuken Caroline en Sebastiaan - ruime lichtrijke keuken

Van jouw keuken is er maar 1

Je droomkeuken realiseren is niet zomaar wat kastjes op en naast elkaar stapelen en er een werkblad op leggen. Er moet rekening gehouden worden met functionaliteit, ergonomie, originaliteit, … en natuurlijk met jouw persoonlijke wensen. Dovy ontwerpt je keuken volledig volgens jouw wensen en eisen qua indeling, stijl, materiaal, kleur en afwerking. Wil je extra veel opbergmogelijkheden of zoek je naar een mix tussen modern en klassiek? Dovy begeleidt elk idee tot een vakkundig resultaat.

Zo maken wij jouw keuken uniek en op maat:

1. Je persoonlijke wensen vertalen we naar een uniek ontwerp, afgestemd op de oppervlakte van je beschikbare keukenruimte;
2. Elke Dovy-keuken is maatwerk en we letten erop dat elke vierkante centimeter optimaal benut wordt, ook in lastige hoekjes en schuine wanden;
3. Je kiest zelf de breedte en diepte van elke kast, zelfs tot op de millimeter;
4. Ook de hoogte van je werkblad kies je zelf, in functie van de lengte van de persoon die het meest in de kookpotten roert.

Op maat gemaakte laminaatkeuken met uitzicht in notenhout - getuigenis Ketele
Keukenmodel Design - wandkeuken met kookeiland -

Van keuken tot volledige leefruimte

Bij Dovy stopt het niet steeds bij de keuken. Jouw voorkeur voor bepaalde stijlen en materialen kan doorgetrokken worden naar andere ruimtes in je woning. Ben je bijvoorbeeld gecharmeerd van een Scandinavisch design in je keuken en de warme uitstraling die hout biedt? Waarom dan niet deze stijl doortrekken naar je slaapkamer en/of wasruimte? Dovy biedt de mogelijkheid om je interieur een uniforme uitstraling te geven, van keuken tot slaapkamer, met hetzelfde gevoel voor eenvoud, functionaliteit en hier en daar een houten accent.

Ons team staat klaar om je te adviseren en samen met jou een harmonieus thuis te creëren waar elk detail telt en elke ruimte je persoonlijkheid weerspiegelt.

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak