X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Kies het juiste werkblad

Het werkblad wordt dagelijks gebruikt en is dus veelvuldig blootgesteld aan krassen, harde materialen, vlekken, hitte, slijtage, vocht, stoten, zuren, vetten, oliën,... Maak daarom vooraf een goede keuze want elk materiaal heeft zijn eigen karakteristieken. Wat een goed werkblad is voor de ene is misschien minder van toepassing voor iemand anders. Kies daarom het werkblad dat het best beantwoordt aan uw eisen en behoeftes.

Laminaat

Laminaat

Laminaat is gemakkelijk in onderhoud, redelijk krasvast, maar wel gevoelig voor hete pannen en potten.

Volkern

Volkern

Werkbladen in volkern worden gemaakt op dezelfde manier als laminaat, maar doordat er nog meer lagen op elkaar worden geperst, is volkern beter bestand tegen stoten, krassen en slijtage.

Inox

Inox

Een materiaal als inox of roestvrij staal is goed bestand tegen extreme temperaturen, vocht en vet, maar gevoelig voor krassen. Inox kan ook moeilijk zijn glans behouden.

Graniet

Graniet

Graniet is een natuurlijk materiaal, uniek qua kleur en tekening. Voor gebruik als werkblad wordt graniet meestal gepolijst, waardoor het minder poreus is en dus minder vlekgevoelig.

Blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen is eveneens een natuurlijk materiaal dat een rustieke sfeer uitstraalt. Het is vlekgevoeliger dan gepolijste graniet, zeker voor sinaasappelsap, citroensap en azijn.

Composiet

Composiet

Composiet is een heel dicht, niet-poreus materiaal waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Werkbladen in composiet zijn goed zuurbestendig, maar door de harsen zijn ze minder goed bestand tegen hitte dan massieve natuursteen.

Keramiek

Keramiek

Keramiek is gemaakt van vloeibaar glas, porselein en kwarts dat op een zeer hoge temperatuur gebakken wordt. Het materiaal is zeer goed bestand tegen ultraviolet licht. Een werkblad in keramiek is ook zeer kras- en vlekvast en ongevoelig voor huishoudelijke chemische stoffen.

Dovy Keukens blijft open
Geniet van onze straffe, buitengewonen en uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso