Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

De familie De Groote integreerde de nieuwe keuken in hun leefruimte en maakte er een knus geheel van. De witte kastenwand was voor hen een prioriteit, maar er mocht wel een leuk accent aan te pas komen. En dat vonden ze in de abrikooskleurige onderkasten voor het schiereiland en het werkblad met Terrazzo-look. Dat voegt zeker een extraatje toe.

Lichtrijke keuken in vrolijk abrikooskleur - getuigenis De Groote

Kolomkasten in wit kerngekleurd laminaat

Voor de afwerking van de kasten gebruikt Dovy steeds de beste kwaliteit van materialen. Daarom koos de familie De Groote voor een keuken in laminaat. Dat maakt je keuken veel steviger en stootvaster.

Binnen het gamma van laminaat zijn er – naast een immense variëteit aan kleuren en motieven – ook verschillende afwerkingen mogelijk. De keuze van de familie De Groote viel op kerngekleurd frontlaminaat waarbij het laminaat in de massa gekleurd is. Dat geeft hun keuken een zeer strak design.

Onderkasten in zachte pasteltint

Een speciaal accent in de keuken maar stijlvol, dat was de wens van de familie De Groote. Ze bekeken het ontwerp in virtual reality en waren onmiddellijk enthousiast over de onderkasten, vervaardigd in laminaat in een zachte abrikooskleur. Dat beviel hen direct. Het zorgt voor een kleurrijke, speelse toets in huis. Heb je erop gelet dat ook de plinten dezelfde zachte pasteltint kregen? Aan de voorzijde van het schiereiland bevindt zich een ondiepe kast met dubbele deuren. Dat is ideaal om glazen of kopjes in op te bergen.

Lichtrijke keuken in vrolijk abrikooskleur - getuigenis De Groote
2023 03 01_De Groote_75563_LR_17

Werkblad in composiet met Terrazzo-look

Om de speelsheid in de keuken compleet te maken, kozen de bewoners voor een werkblad in composiet met Terrazzo-look. Dat is een moderne variant van een Terrazzo-werkblad dat origineel bestaat uit cement- en marmergranulaten. Hier wordt gebruik gemaakt van composietmateriaal met een Terrazzo-uitstraling. Het resultaat is een werkblad met een glad en glanzend oppervlak waarin kleurrijke deeltjes zijn verwerkt. Deze deeltjes creëren het karakteristieke Terrazzo-patroon, waardoor het werkblad zijn unieke en luxueuze uitstraling krijgt.

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen