Blind Gekocht Lotenhulle Keuken
DOVY OVERIJSE-045.jpg
Witte keuken in glas - Model Sirius

Een keuken in Scandinavische stijl, een ware trend die tot op vandaag zeer populair is. Deze stijl kenmerkt zich vooral door z’n minimalistisch en tijdloos design, gecombineerd met natuurlijke materialen.

De witte keukenkasten in kerngekleurd frontlaminaat zorgen voor een elegante toets en stralen een gevoel van rust uit. Om de keuken een natuurlijke toets te geven werd er gekozen voor een werkblad in laminaat met houtstructuur. Hetzelfde materiaal komt ook terug aan de zijkant van de zwarte kastenwand waar legplankjes werden voorzien.

Strakke zwarte kastenwand

Donkere kleuren contrasteren mooi met lichte materialen zoals hout en wittinten. De kastenwand met kastdeuren in zwart frontlaminaat zijn afgewerkt met een topmat finishing. Dit zorgt ervoor dat het materiaal minder gevoelig is voor vingervlekken.

Om de inkijk vanuit de woonkamer en het zicht op de zwarte kastenwand te beperken, werd er gebruik gemaakt van decoratieve rekjes met dezelfde houtstructuur als het werkblad.

Blind Gekocht Overijse - kastenwand
Blind Gekocht Overijse - praktische opbergruimte

Een goed uitgeruste en praktische keuken

Om de opbergruimte in deze keuken zo optimaal mogelijk te benutten werd er gekozen voor tal van praktische oplossingen. De hoekkast met ingebouwde draaimand is zeer handig en ideaal om bvb. potten en pannen in op te bergen. Deze kast zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat. Daarnaast werd er in de witte onderkasten ook een dubbele pottenlade met binnenlade voorzien. Op die manier werd er extra ruimte gecreëerd en blijft het servies binnen handbereik.

Ook het gemak en comfort van deze trendy keuken werden in de kijker geplaatst. Zowel de combi-oven als de pyrolyse oven zijn perfect geïntegreerd in de zwarte kastenwand. Beide toestellen zijn binnen handbereik, wat de ergonomie alleen maar ten goede komt.

Dampkap geïntegreerd in de kookplaat

Om het zicht op de tuin niet te belemmeren tijdens het koken kozen we voor een innovatieve oplossing: een dampkap geïntegreerd in de kookplaat. Dit is een ware revolutie in de keukenmarkt. Geïntegreerde dampkappen staan garant voor efficiëntie, design en kwaliteit. De dampkap die in deze keuken geïnstalleerd werd, voert de dampen via een traditionele afvoer naar buiten. Maar er bestaan ook andere systemen en modellen naargelang ieders behoefte en mogelijkheden.

DOVY OVERIJSE-020.jpg
Blind Gekocht Overijse - praktische opbergruimte

Walhalla voor de hobbykok

Met deze goed uitgeruste keuken heeft de hobbykok alles in huis om samen met zijn echtgeno(o)t(e) heerlijke gerechten te bereiden.

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Afspraak maken Afspraak maken