X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Kwaliteit

Op maat gemaakte keuken

Terug

Op maat gemaakte keuken

Volledig op maat gemaakt

Dankzij de combinatie van jarenlang vakmanschap en geavanceerde technologie wordt elke Dovy-keuken volledig op maat getekend en uitgevoerd volgens de hoogst persoonlijke smaak van iedere klant. Daarvoor beschikt Dovy over een eigen houtatelier, lak- en inoxafdeling. Dovy is ook de enige fabrikant met een eigen natuursteenafdeling waar u uw keukenwerkblad mag komen uitkiezen uit meer dan 3000 platen die we op voorraad hebben.
 

Specialist in maatwerk

Dovy maakt keukens in alle stijlen (landelijk, rustiek, modern, minimalistisch,...), in alle gewenste opstellingen, en in een immense waaier aan kleuren, materialen en afwerkingen : laminaat of massief hout, in hoogglans of mat gelakt, in glas of met de hand geschilderd,... Het is zelfs mogelijk om stijlen, modellen en kleuren met elkaar te combineren.

Breedte en diepte van elk kastelement zijn tot op de millimeter aanpasbaar, en ook de hoogte van het werkblad kan worden gewijzigd, volledig volgens uw wensen en verlangens. Wilt u een kast van precies 63,7 cm breed? Geen probleem! Dovy maakt en levert dit voor u. Keukenbouwers die in het buitenland keukens aankopen en vervolgens 'doorverkopen', kunnen deze service niet leveren.

Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso