Dovy opent nieuwe toonzaal in Brugge
Geplaatst op 12 februari 2016 09:45 in Dovy-nieuws

De Dovy-toonzaal te Zuienkerke verhuist naar de Sint-Pieterskaai te Brugge. Een ruime, moderne toonzaal op 2000 m² die de nieuwste keukenmodellen voorstelt. Op zaterdag 20 februari wordt de nieuwe toonzaal geopend.

Belgisch bedrijf met 35 jaar ervaring

Dovy Keukens is een Belgisch bedrijf, dat reeds 35 jaar gespecialiseerd is in de productie van kwalitatieve keukens op maat aan een scherpe prijs. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer en verkoopt rechtstreeks van fabrikant naar klant.

Verhuis toonzaal Zuienkerke naar Brugge

In 2015 vierde de toonzaal te Zuienkerke aan de Blankenbergsesteenweg zijn 25ste verjaardag, deze toonzaal dateert immers van 1990 en werd in de loop van de jaren regelmatig vernieuwd. De toonzaal was goed gelegen en uitstekend bereikbaar. Maar met de aanleg van de nieuwe rotonde en nieuwe toegangswegen werd de bereikbaarheid gaandeweg minder evident voor nieuwe klanten. Daarom werd er uitgekeken naar een nieuw pand in de regio van Brugge. De Sint-Pieterskaai was hiervoor uiterst geschikt.

Grootste keukentoonzaal van België

De toonzaal heeft 2 verdiepingen en een totale oppervlakte van 2000 m². 43 schitterende keukenmodellen bieden de klant een ruime keuze aan zowel compacte keukens als grote keukens met eiland, moderne keukens of in een landelijke stijl. In de toonzaal zijn er 2 demonstratiekeukens voorzien, waarvan 1 uitgerust met de nieuwste toestellen van Miele en 1 met de recentste toestellen van AEG. Er is eveneens een uitgebreide stalenhoek waar de klant zijn keuze kan maken uit diverse materialen, handvatten, kleuren en werkbladen.

Nieuwigheden in de toonzaal van Brugge

De grote toonzaal van Brugge is uitstekend geschikt om de nieuwste trends tentoon te stellen.

Zo is er het keukenmodel Sirius, een keuken met deuren in gelakt glas. Vernieuwend, modern, trendy én met vele voordelen : onderhoudsvriendelijk, luxueuze uitstraling, reflecteert het licht, vergroot het ruimtelijk gevoel. Een echte blikvanger in huis.

In combinatie met een lagere sokkel biedt Dovy nu ook hogere en diepere keukenkasten voor dezelfde prijs. Het grote voordeel: tot 20% meer kastruimte en meer ruimte op het werkblad.

Een nieuw keukenmodel in landelijke stijl wordt eveneens tentoongesteld.

Keukens met indraaischuifdeuren zorgen voor een verrassend effect in de keuken: de kastdeuren draaien 90° en schuiven vervolgens in een nis. Handig, want de deuren zitten niet in de weg en makkelijk want zo wordt uw keuken maximaal benut.

Mensen bouwen meer en meer op een beperkte oppervlakte en daardoor worden ook de keukens kleiner. Enkelwandige keukens waarin spoelbak, kookfornuis, koelkast en opbergkasten op één lijn staan, zijn in trek. In de toonzaal van Brugge toont Dovy verschillende mogelijkheden en opstellingen.

Ook keukens voor senioren en mensen met een fysieke beperking

Dovy is de eerste keukenbouwer die rekening houdt met senioren en mensen met een fysieke beperking. In de toonzaal van Brugge wordt een 'Hoog-Laag keuken' tentoongesteld: het werkblad inclusief aanrecht en kookfornuis is in de hoogte verstelbaar, de bovenkasten zijn elektrisch in hoogte verstelbaar, de kasten zijn ondiep zodat alle benodigdheden vooraan in de kast staan en alle apparaten worden laag ingeplant en afgesteld op de hoogte van een rolstoelgebruiker.

Feestweekends met bekende chefs

De opening van de nieuwe toonzaal viert Dovy op een gepaste manier: bekende chefs tonen er hun culinaire talent (Peter Van Asbroeck op 28/2, Curd Velghe op 6/3 en Piet Huysentruyt op 20/3). Daarnaast zijn er tal van acties gepland (speciale Batibouwcondities), een kookdemonstratie van Miele (13/3) en zelfs een wedstrijd 'Win uw Keuken'.

De nieuwe toonzaal is gevestigd in Brugge, Sint-Pieterskaai 61 en is elke dag open van maandag tot zaterdag doorlopend van 9u tot 19u, op zon- en feestdagen doorlopend open van 10u tot 18u. Gesloten op woensdag.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.