DOVY TIENEN_066_2.jpg
Geplaatst op 10 augustus 2020 12:20 in Dovy-nieuws

Het Agentschap Wegen en Verkeer, start op maandag 10 augustus 2020 met werkzaamheden aan het kruispunt van de Bergévest met de Aandorenstraat (N3) in Tienen. Aannemer Colas, die de herinrichting van de Noordelijke Vesten in Tienen realiseert, vernieuwt de riolering en de bovengrondse infrastructuur voor voetgangers, fietsers en het autoverkeer ter hoogte van dit kruispunt.

Impact op het verkeer tot eind oktober 2020

Volgens de vooropgestelde planning zullen de werken aan het kruispunt van de Bergévest met de Aandorenstraat ongeveer drie maanden duren, tot eind oktober 2020. Tijdens die periode zijn de volgende maatregelen voor het gemotoriseerd verkeer van toepassing:

  • -Auto- en vrachtverkeer op de Bergévest is mogelijk in beide richtingen op de binnenring;
  • -De Aandorenstraat is afgesloten vanaf de Bergévest tot voorbij de Molenstraat;
  • -De Molenstraat is afgesloten ter hoogte van Aandorenstraat. Via de Pastorijstraat kan men nog steeds de Molenstraat bereiken.
  • -Verkeer tussen de Aandorenstraat / Sint-Truidensesteenweg en de Vesten moet omrijden via de Oostelijke Ring - Zuidelijke Ring - Invalsweg - Vinckenboschvest.

Onze Dovy toonzaal blijft bereikbaar voor wie van Aarschot/ Diest komt. De toonzaal kan bereikt worden door omleiding te volgen via de N29.

Impact op fietsers en voetgangers tot eind oktober 2020

Fietsers op de Vesten kunnen ter hoogte van de werfzone gebruikmaken van het fietspad aan de binnenring. Fietsers tussen de Vesten en de Aandorenstraat moeten de omleiding volgen via de Slachthuisstraat en de Molenstraat. Voetgangers beschikken langs de werfzone over een voetgangerszone.

Omleidingen op kaart in bijlage

In bijlage van deze mail vindt u een kaart die bovenstaande maatregelen visualiseert. Deze kaart kan u bezorgen aan uw medewerkers, collega’s, leveranciers, klanten, etc. zodat zij ook tijdens de werken uw bedrijf of handelszaak vlot kunnen bereiken.

Meer informatie nodig?

Alle info omtrent de wegenwerken en de omleiding is terug te vinden op deze pagina.

wegenwerken-tienen.jpg

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.