X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Kastdeuren

Kastdeuren in hoogglanslak

Terug

Kastdeuren in hoogglanslak

Kiezen voor kastdeuren in hoogglanslak

Wie houdt van een glanzende keuken kan naast een keuken in glas of een keuken in blinkend kerngekleurd frontlaminaat ook kiezen voor een keuken in hoogglanslak. Keukens in hoogglanslak hebben een moderne en strakke look en een tijdloos karakter. Dankzij onze eigen lakafdeling en eigen bedacht hoogtechnologisch machinepark kan er gelakt worden op het hoogste niveau, aan de scherpste prijs!

Hoe  worden deze keukens gelakt?

Voor een afwerking in hoogglanslak wordt er bovenop een grondlaag, de kleurlaag aangebracht. Hierop volgt een duurzame, krasbestendige hoogglans vernislaag. Naast de laksoort, speelt ook het schuren en polieren een belangrijke rol want hoe beter geschuurd en gepolierd, hoe mooier het resultaat.

Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso