Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Begin september 2019 maakte Loïc Van Impe in het kookprogramma ‘Zot van Koken’ zijn debuut bij VTM als TV-kok. Tegelijkertijd startte hij op RTL-TVI het gelijknamige programma ‘Fou de Cuisine’. Een unicum, want hij is de enige chef die op 2 zenders in 2 landsgedeelten een kookprogramma presenteert. Dit najaar is hij jurylid in Mijn Keuken Mijn Restaurant en neemt hij deel aan het tv-programma Snackmasters. Ondertussen is hij al een echte BV geworden en kent gans Vlaanderen en Wallonië dit sympathieke TV-gezicht, de kerel die initieel geen kok mocht worden.
Ontdek Loïcs keuken hieronder. Zijn recept vind je terug op de pagina: Recept van Loïc

Loïc is zot van zijn Dovy Keuken

Een centraal kookeiland met zitgedeelte

Op TV kookt Loïc dagelijks in een Dovy-keuken, bestaande uit 3 delen: een centraal kookeiland met zitgedeelte, links daarvan de spoeltafel en erachter een kastenwand met werkblad. Mosgroen laminaat gecombineerd met oude eik. Beide kleuren stralen gezelligheid, warmte en rust uit.

Een gezellige leefkeuken

En net diezelfde rust en gezelligheid wil Loïc ook in zijn privéleven creëren. Dus bestelt hij bij Dovy dezelfde keuken in dezelfde materialen en kleuren voor bij hem thuis. Zelfs de binnenkant in glanzend laminaat met linnenstructuur, de inox spatwand en de meerdere open regalen zijn identiek. Het werkblad in keramiek heeft dezelfde houtstructuur als de kastdeuren. Aangezien Loïc regelmatig kookt, is een onderhoudsvriendelijk werkblad dat kras-, vlek- en hittebestendig is, van het grootste belang. Dat heeft hij ondervonden tijdens zijn dagelijkse opnames, dus koos hij voor bij hem thuis een identiek werkblad aan dat van de TV-keuken. Hij moet echt wel overtuigd zijn van de oerdegelijke Dovy-kwaliteit!

Klantgetuigenis bij Dovy Keukens: Loïc Van Impe

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen