Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Keukens in Japandi stijl

De Japandi stijl is in opmars in het interieur en in de keuken. De term Japandi is eigenlijk een fraaie mix van twee culturen, de Japanse designcultuur gecombineerd met de Scandinavische. Een interieur in Japandi stijl brengt de verschillende kenmerken van beide samen tot één mooi geheel.

Keukens bekijken
Witte keuken met gegroefde verticale lijnen

Keukens in Japandi-stijl

Een keuken in Japandi-stijl beschikt over de kenmerken van de rijke Japanse traditie en voegt deze samen met de serene Scandinavische designelementen. Het resultaat is een nieuwe stijl: het Japans minimalisme of kortweg Japandi.

Kenmerken van de Japandi-stijl

Zowel in de Japanse stijl als in de Scandinavische stijl is er duidelijk een voorkeur voor natuurkleuren en functionaliteit. Neutrale tinten en strakke, verticale lijnen primeren. Daarom hebben keukens in Japandi-stijl voornamelijk een open karakter met een minimalistische en doelmatige inrichting. De uitstraling is warm en rustgevend met een tikkeltje speelsheid. Wat de kleuren betreft, zijn wit, zwart en natuurkleuren duidelijk overheersend. Hier en daar wordt er gespeeld met een goudkleurig detail. Het nieuw keukenmodel Raya kadert perfect in deze trendy stijl.

Witte keuken zwarte inductiekookplaat met dampkap

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak