batibouw gaat virtueel
Geplaatst op 25 januari 2021 11:52 in Dovy-nieuws

In plaats van de fysieke beurs die normaal elk jaar plaatsvindt in Brussels Expo, zal de Batibouwbeurs dit jaar virtueel doorgaan van zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart 2021. We verwelkomen je ook graag op afspraak in onze Dovy-toonzalen waar je kan genieten van uitzonderlijke Batibouwcondities.

Nu de coronacrisis om zich heen grijpt, is het in deze tijden niet verantwoord om een fysieke beurs te organiseren. Daarom gaat Batibouw dit jaar virtueel. Via je computer of smartphone log je in en een virtuele assistent begeleidt je naar de producten en diensten van je keuze. Of je kiest voor een persoonlijke aanpak in één van onze toonzalen.

Oudenaarde_BOX 4_4.jpg

Batibouw in de Dovy-toonzalen

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken voor je (toekomstige) woning? Of is je huidige keuken toe aan vernieuwing? Dan ben je bij Dovy aan het juiste adres! Tijdens de Batibouwperiode geniet je immers van schitterende Batibouwcondities.

Nieuwigheden in de Dovy-toonzalen

Omdat we dit jaar de nieuwste keukentrends niet live kunnen voorstellen tijdens de Batibouwbeurs, presenteren we de nieuwste trends in de toonzalen. Maak snel een afspraak om langs te komen. In al onze toonzalen vind je de laatste nieuwigheden en je krijgt antwoord op al je vragen. En als je een plan of schets van je keukenruimte meebrengt, dan ontvang je van ons een gratis prijsofferte met een keukenontwerp in 3D. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Vraag hier een gratis brochure aan!

Batibouw condities bij Dovy Keukens

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.